Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

HJK hyödynsi osittain miesylivoimansa

Jaro näytti olevan menossa maukkaaseen kotivoittoon ottelussa HJK:ta vastaan, mutta kotijoukkueen Mikko Hyyrysen ulosajo kahden keltaisen kortin jälkeen käänsi mittelön asetelmat toisella puoliajalla. Lopulta HJK oli lähempänä kolmea pistettä kuin Jaro. Taisto päättyi kuitenkin 1-1-pistejakoon.

urheilu

Ennakkoasetelmat:Jaro ja HJK lähtivät otteluun täsmälleen päinvastaisista ennakkoasetelmista ainakin, kun mittarina pidetään joukkueiden maalieroja. Jaron maaliero oli ennen ottelua nihkeä 5-15, kun taas vierailija HJK:lla se oli muhkea 15-5. Koko 2000-luvulla Jaro on voittanut HJK:n vain yhden kerran kaikkiaan 13 kohtaamisessa.

Ratkaisu:Jaro näytti vievän ottelun vahvan ensimmäisen puoliajan hyökkäyspelin ja Sebastian Mannströmin 1-0 -osuman ansiosta, mutta Mikko Hyyrysen ulosajo kahden varoituksen jälkeen käänsi ottelun asetelmat toiselle puoliajalle.

HJK jauhoi ylivoimalla ja onnistui vihdoin 74. minuutilla maalinteossa. Klubin Ville Taulo nousi oikeaa laitaa pitkin ja hänen keskityksensä meni Jaron keskuspuolustuksen kautta omaan maaliin. Vieraat jatkoivat maalin jälkeen myllytystään, mutta isännät taistelivat uhrautuvasti ja onnistuivat pitämään numerot 1-1:ssä.

Kommentit:

- Aloitimme vahvasti ja hallitsimme peliä. Jos Hyyrysen ulosajoa ei olisi tullut, niin me olisimme kyllä vieneet pisteet. Voi siis sanoa, että ulosajo ratkaisi pelin. HJK ei toisella puoliajalla saanut hallinnasta huolimatta mitään huippuvaarallisia tilanteita aikaiseksi, summasi Jaron keskikenttäpelaaja Marco Matrone ottelua.

- Jaro taisteli hyvin ja ansaitsi yhden pisteen. Toisaalta meidän olisi pitänyt pystyä ylivoimalla nousemaan voittoon, harmitteli HJK:n luotsi Antti Muurinen.

Muuta:

Kotijoukkueella oli sivussa Toni Junnila, Vesa Heikinheimo ja Jussi Aalto, kun taas HJK:lta puuttui häämatkalla oleva Jani Viander ja Gambiaan juuttunut Dawda Bah.

> Katso ottelukierroksen tulokset (siirryt toiseen palveluun)

> Sarjataulukko ja tuleva ohjelma (siirryt toiseen palveluun)

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat