Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

VPS ja MyPa maalittomaan tasapeliin

Kun kaksi erinomaisesti puolustavaa joukkuetta pelaavat vastakkain, 0-0-tulos on melko todennäköinen. Tänään sellainen nähtiin Vaasassa VPS:n ja MyPan välillä. MyPa on nyt pelannut kahdeksan tappiotonta ottelua putkeen.

urheilu

Ennakkoasetelmat

Kotijoukkue VPS ei ole kahteen vuoteen hävinnyt Myllykosken Pallo-47:lle ja joukkue on päästänyt vähiten maaleja liigassa tähän asti. Vierasjoukkue MyPalla puolestaan oli allaan ennen illan kamppailua seitsemän tappiotonta ottelua putkeen.

Ratkaisu

Ottelussa kohtasi kaksi joukkuetta, joilla on puolustuspeli tällä hetkellä hyvässä kunnossa, ja se myös näkyi itse ottelussa. Kaikki vastustajan lähentely-yritykset torjuttiin päättäväisesti. Sitä kautta hyvät maalintekopaikat olivat varsinkin alussa kortilla, ja maalit läpi koko ottelun kokonaan hukassa.

MyPa oli ottelun alussa aktiivisempi osapuoli, mutta mitä pidemmälle peli eteni, sitä vahvemmin kotijoukkue VPS hallitsi kenttäpeliä. Pelin parhaat tilanteet nähtiin pelin viimeisen viiden minuutin aikana, kun kumpikin joukkue yritti hakea voittoa loppuun asti.

Kommentit

- Meillä oli omat mahdollisuutemme ottaa tänään pisteet ja olen tottakai pettynyt, että emme pystyneet siihen, tiivisti VPS:n valmentaja Tomi Kärkkäinen tuntojaan ottelun jälkeen.

- En voi sanoa, että pistejako olisi tyydyttänyt minua. Meillä oli aivan riittämiin mahdollisuuksia ratkaista tämä ottelu, harmitteli puolestaan MyPa:n ykkösvalmentaja Janne Hyppönen.

Muuta

VPS:ssä lainalla Allsvenskanin Halmstadista ollut Tim Sparv pelasi raitapaitojen riveissä viimeisen ottelunsa ja siirtyi pelin jälkeen takaisin naapurimaahan pelaamaan.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat