Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Honka nousi voittoon toisella puoliajalla

Espoon Honka oli 0-1-tappiolla Kuopion Palloseuraa vastaan ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta Hannu Haaralan ja John Weckströmin toisen puoliajan maaleilla Honka otti tärkeät kolme pistettä.

urheilu

Ennakkoasetelmat

Kuopion Palloseuran 85-vuotisjuhlaotteluun asettui vastakkain kaksi pistenälkäistä joukkuetta. Vieraaksi saapunut FC Honka tarvitsi kipeästi pisteitä illan pelistä säilyttääkseen mahdollisuudet pysyä sarjan kärkijoukkueiden tuntumassa.

KuPS janoaa puolestaan vähintään sarjan keskikastiin, mutta alkukausi on ollut pettymys.

Ratkaisu

Kotijoukkue aloitti vahvasti. Ottelu oli ehtinyt vanhentua 15 minuuttia, kun Harri Ylönen tuikkasi kulmatilanteesta KuPS:n 1-0-johtoon. Ensimmäinen puoliaika olikin täydellistä kotijoukkueen hallintaa.

Toisella puoliajalla KuPSin vauhti katosi täysin, ja Honka pääsi prässäämään KuPSin ahtaalle.

Hannu Haarala toi ensin espoolaiset 1-1-tasatilanteeseen 59. minuutilla ja John Weckström pamautti Hongan 2-1-johtoon seitsemän minuuttia edellisestä. Honka hallitsi ottelun toista puoliaikaa ja ansaitsi voittonsa.

Kommentit

KuPS:n pelaajavalmentaja Harri Ylönen myönsi kuopiolaisten ongelman.

- Meidän ongelma on juuri nyt tässä. Ensimmäisellä puoliajalla pelataan ihan hyvää peliä, jolla voisimme haastaa minkä tahansa joukkueen. Tauolla kaikki puhuvat kovasti, että peli hoidetaan, mutta sitten oma peli lässähtää. Niin kävin tänäänkin, tuskaili Ylönen.

Muuta

KuPS:n valmennusjohto on hankalassa tilanteessa. Joukkueen peli on mallikasta otteluiden alussa, mutta sitten ote katoaa ja sitä myötä myös pisteet.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat