Suora

  • Uimahyppyjen EM
  • Uimahyppyjen EM

TamU:lle kauden kolmas voitto

Puolustava mestari Tampere United saalisti kauden kolmannen voittonsa jalkapallon Veikkausliigassa, kun joukkue kukisti vieraskentällä IFK Mariehamnin 4-1.

urheilu

Ennakkoasetelma

TamU ei ollut tehnyt maaliakaan ennen tämän illan ottelua Maarianhaminassa. Kolmen viime kauden aikana yhdeksästä tarjolla olleesta vieraspisteestä joukkue oli saanut ainoastaan yhden mukaansa Tampereelle.

Kotijoukkueen valmentaja Pekka Lyyski oli tyytyväinen edellisen Haka-ottelun puolustuspeliin, mutta hyökkäyspeliin hän toivoi parannusta. Hän lähti sunnuntain kamppailuun luottavaisin mielin, sillä aiemmissa otteluissa TamU:a vastaan IFK on onnistunut pitämään pelin hyvin kontrollissa.

Ratkaisu

Ottelun ratkaisijat olivat vierailijoiden hyökkäyspään pelaajat ja keskikenttämiehet, jotka siirsivät palloa nopeasti yhdellä kosketuksella. Antti Pohja sekä Henri Myntti olivat mukana TamU:n kaikissa maaleissa. Myntti viimeisteli kaksi osumaa.

Kommentit

Kotijoukkueen valmentaja Lyyski oli erittäin pettynyt tappioon ja kritisoi erotuomarityöskentelyn tasoa. Hänen mielestään näytti siltä, kuin oltaisiin pelattu koripallokentällä.

Unitedin luotsi Ari Hjem oli iloinen täydestä pistepotista, sillä Maarianhamina on erittäin vaikea paikka vierailla. TamU on saamassa joukkuetta kokoon, kun sairastupa alkaa vähitellen tyhjentyä.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat