Suora

  • Uimahyppyjen EM

Mannström nosti FF Jaron tasapeliin

Sebastian Mannström nousi FF Jaron hahmoksi jalkapallon Veikkausliigan paikallispelissä Vaasan Palloseuraa vastaan maanantaina Pietarsaaressa. Mannström vastasi joukkueensa maaleista ottelun päättyessä 2-2-tasapeliin. VPS:n maalintekijät olivat Jens Nygård ja Tony Björk.

urheilu

Ennakkoasetelmat

Pohjanmaan hegemoniaottelu lupaili etukäteen hyvin tasaista kamppailua, sillä siinä missä kotijoukkue Jaron hyökkäyspeli on liigatauon jälkeen toiminut tuloksekkaasti, oli vierasjoukkue Vaasan Palloseuralla liigan pitävin puolustus.

Ratkaisu

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli avointa ja iloista jalkapalloa, jossa kumpikin joukkue panosti hyökkäämiseen. Tauolle mentiin vieraiden 2-1-johdossa Jens Nygårdin ja Tony Björkin kuitattua Jaron Sebastian Mannströmin aikaisen johtomaalin.

Toisella puoliajalla pelin tempo säilyi yhtä kiihkeänä ja viihdyttävänä. Jaro onnistui tasoittamaan Mannströmin maalattua toistamiseen, mutta lisäosumiin oli kummallakin joukkueella rutkasti mahdollisuuksia. Ottelu päättyi lopulta kuitenkin pistejakoon, vaikka ainekset voittoon oli kummalla joukkueella tahansa.

Kommentit

- Ainekset voittoon oli molemmilla ja harmi, että emme pystyneet ensimmäisen puoliajan paikoista tekemään enempää osumia, mietti Jaron päävalmentaja Mika Laurikainen.

- Paikkoja ratkaista ottelu oli, mutta hyvä, että saatiin edes yksi piste, harmitteli puolestaan VPS:n Tomi Kärkkäinen.

Muuta

Joukkueet olivat kumpikin menettäneet yhden pelaajan tähän otteluun. Jaron monivuotinen luottopelaaja Jimmy Wargh oli jo nimetty aloituskokoonpanoon, mutta mies loukkasi sunnuntain viimeistelyharjoituksessa takareitensä ja joutuu huilaamaan ainakin pari viikkoa. VPS puolestaan oli menettänyt takaisin Ruotsiin siirtyneen keskikenttäpelaaja Tim Sparvin.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat