Suora

  • Urheilua Yle Puheessa: Siim Liivik
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Unkarilaismeloja menehtyi kesken harjoitusten

Unkarin kaksinkertainen melonnan olympiavoittaja Gyorgy Kolonics on menehtynyt kesken Pekingin olympiakisoihin valmistavan harjoituksen. Kolonics, 36, menehtyi todennäköisesti sydänkohtaukseen.

urheilu

Kolonics juhli olympiakultaa Atlantan ja Sydneyn olympiakisoissa vuosina 1996 ja 2000. Hän menetti tajuntansa tiistaisen harjoituksen aikana, eikä häntä pystytty enää elvyttämään.

- Kukaan ei osaa vielä oikein sanoa tapahtuneesta mitään. Kaikki paikalla olleet ovat shokissa, eivätkä pysty puhumaan onnettomuudesta, Unkarin melontaliitosta kerrottiin.

Kolonicsin oli tarkoitus osallistua elokuussa uransa viidensiin olympiakisoihin. Hän olisi osallistunut 500 metrin ja 1000 metrin kisoihin parinsa Gyorgy Kozmannin kanssa.

Yli 16-vuotisen kansainvälisen kilpauransa aikana Kolonics voitti peräti 15 maailmanmestaruutta. Hän nousi Unkarin kansan suosioon Atlantan olympiakisoissa, kun hän voitti 500 metrin olympiakultaa parinsa Csbasa Horvathin kanssa.

Lähteet: YLE - Reuters

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat