Suora

  • Uimahyppyjen EM
  • Uimahyppyjen EM

MyPa löi TamU:n ja nousi sarjakärkeen

Myllykosken Pallo kukisti lauantain kotipelissään Tampere Unitedin 1-0 ja nousi jalkapallon Veikkausliigan kärkipaikalle ohi turkulaisen FC Interin. MyPan voittomaalista vastasi Tarmo Neemelo.

urheilu

Ennakkoasetelmat

MyPa nousisi voitolla liigan kärkeen. Huipputoppari Sampsa Timoska ilmoittautui aamulla flunssaiseksi, ja hänet korvasi nuori Toni Lindberg.

TamU on kovassa otteluruuhkassa kansainvälisten ottelujensa myötä. Tappiolla joukkue saisi heittää hyvästit mitalijahdille.

Ratkaisu

MyPa puolusti tunnollisesti, mutta oli pelillisesti ahdingossa. Avausjaksolla Tarmo Neemelo kuitenkin puski Adrian Websterin hienosta kulmapotkusta kauden viidennen maalinsa, mikä riitti tällä kertaa kolmeen sarjapisteeseen.

MyPan alakerta ja sen edessä raatanut Heikki Pulkkinen pitivät tamperelaiset pois maalipaikosta, vaikka vierailijat ottelua hallitsivatkin.

TamU:n loistopaikka tuli avausjaksolla, kun Jari Niemi oli yksin läpi. MyPan maalivahti Janne Korhonen kuitenkin tuli hyvin vastaan ja torjui Niemen maalintekoyrityksen.

Kommentit

- Passivoiduimme liikaa toisella jaksolla ja TamU pääsi vyöryttämään. Joukkueen puolustuspeli on kuitenkin nyt hyvässä kuosissa, joten voitamme tällaisiakin pelejä, MyPan valmentaja Janne Hyppönen totesi.

- Ei ollut helteinen iltapäivä kuin sään puolesta. Pojat peittivät hyvin laukaukset ja Niemen läpiajoa lukuunottamatta minulla ei ollut kiireitä, MyPan maalivahti Janne Korhonen naureskeli hyväntuulisena.

- Mestaruudesta ei enää tarvitse meidän kohdallamme puhua, mutta kiusaajana olemme ilman muuta kärkiporukoille mukana. Tämä oli tällä kaudella pelillisesti parasta TamU:a, mutta pisteisiin se ei riittänyt, valmentaja Ari Hjelm tuskasteli.

Muuta

MyPan pelissä on mestaruuden makua. Vaikka joukkueen peli ei todellakaan kulkenut hyökkäyssuuntaan, se punnersi tarvittavan voiton. Ja puolustuspakettikin on tiiviimpi kuin miesmuistiin Anjalankoskella.

TamU:n draivi taas on eri suuntaan. Hyvä joukkue, mutta jostakin syystä menestystä ei nyt tule. Uutta vaihdetta on varmasti vaikeata saada päälle tämän tappion myötä.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat