Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • DreamHack Masters Spring 2020

Koposen sihti hukassa kesäliigassa

Portlandin NBA-joukkueeseen halajavan Petteri Koposen esitys jäi vaisuksi kesäliigan kamppailussa Phoenix Sunsia vastaan. Lähes 26 minuuttia parketilla uurastanut Koponen upotti vain viisi pistettä ja repi kolme levypalloa. Suomalainen oli kuitenkin jälleen mies paikallaan omassa roolissaan, pelintekijänä.

urheilu

Koposen 13 pelitilanneheitosta vain kaksi upposi sisään. Kolmen pisteen kaaren takaa hän yritti heittää kerran, mutta epäonnistui. Koriin johtaneita syöttöjä hän tarjoili viisi kertaa.

Portland voitti kamppailun 74-73. Trail Blazersin selkeä ykkösmies oli jälleen Jerryd Bayless, joka heitti ottelussa 36 pistettä. Bayless pelasi mittelössä hulppeat 33 minuuttia.

Portland ratkaisi pelin edukseen, kun kellossa oli aikaa jäljellä enää 18,6 sekuntia. Koponen järjesti pallon Jerryd Baylessille, eikä kesäliigan MVP-pelajaksi tyrkyllä oleva ottelun suuri sankari erehtynyt.

Kaikki pisteensä taukoon mennessä viimeistellyt Koponen tarjoili ottelussa viisi komeaa koriin johtanutta syöttöä ja saldo olisi voinut olla jälleen paljon kovempikin, mutta Portland sai peräti 72:sta pelitilanneheitostaan ainoastaan 27 sisään.

Petteri Koponen pelasi ottelun alussa kakkospaikalla, kun Bayless siirrettiin pelintekijäksi. Portland joutui pahaan ahdinkoon, joka hellitti, kun Koponen palasi toisella neljänneksellä tutulle paikalleen pelintekijäksi.

- Päätimme aloittaa ottelun Bayless pelintekijänä. Emme saaneet mitään aikaan, mutta pääsimme takaisin peliin, kun Koponen otti oman roolinsa, sanoi Portlandin päävalmentaja Nate McMillan.

McMillan on antanut ymmärtää, että Trail Blazersin joukkueessa on edelleen yksi paikka auki. 14. sopimuspelaajan paikka ratkeaa Koposen ja ranskalaisen Nicolas Batumin välillä.

Kesäliigassa odotettua pehmeämmin esiintynyt ranskalaishyökkääjä Batum keräsi Phoenixia vastaan tehot 6/6.

Portland Trail Blazers pelaa kesäliigan viidennen ja viimeisen ottelunsa varhain maanantain vastaisena yönä New Orleans Hornetsia vastaan. Paineet edukseen kääntänyt ja hyviä näyttöjä tarjonnut Koponen esiintyy siinä ottelussa jälleen kovin panoksin.

Lähteet: YLE, www.nba.com

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat