Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

TamU kuritti Jaroa

Tampere United tykitti peräti neljä maalia FF Jaron verkkoon ja nappasi vierasvoiton lukemin 4-1 (2-0). Näin TamU saalisti kolme tärkeää sarjapistettä kahden tappiollisen Veikkausliiga-ottelun jälkeen ja kuroi eroa häntäpäähän.

urheilu

EnnakkoasetelmatKumpikin joukkue lähti otteluun pienellä pelaajaryhmällä, kun loukkaantumiset olivat verottaneet joukkueitten pelaajakaartia. Tampere United on keskellä otteluruuhkaa, sillä joukkue pelasi Mestareiden liigan karsintaa keskiviikkona ja pelaa taas uudestaan tulevana keskiviikkona. Näin joukkueelle tulee kolme kovaa ottelua kahdeksan päivän sisällä

RatkaisuTampere United ratkaisi pelin jo ensimmäisellä puoliajalla Antti Ojanperän ja Henri Myntin maaleilla. Kotijoukkue ei päässyt missään vaiheessa peliin mukaan ja ensimmäisellä puoliajalla isännillä ei ollut yhtään kunnollista maalintekotilannetta.Jonne Hjelmin toisen puoliajan 3-0-maali oli vain kaunistelua tamperelaisten täysin hallitsemaan otteluun. Lopulta kumpikin joukkue osui vielä kerran ja peli päättyi 4-1 TamU:lle.

Kommentit

  • Saatiin pidettyä Jaron pelaaminen aisoissa tiukalla puolustuspelaamisella ja tehtiin maalit, kun paikkoja oli. Pojat jaksoivat hyvin kuumassa kelissä. Peli on jo aiemmin ollut uomissaan, mutta se ei ole tuottanut tulosta. Nyt tulosta tuli, suitsutti Tampere Unitedin valmentaja Ari Hjelm.

- Tasoero tuli kentällä selväksi. Meidän erikoistilannepelaamisemme vaatii jatkossa tarkkuutta, sillä nyt tulee osumia liian helposti, harmitteli Jaron luotsi Mika Laurikainen.

MuutaErotuomari Ville Järvenpää tuomitsi 70. liigaottelunsa. Voitolla Tampere United teki eroa liigan häntäpään porukoihin ja nousi mukaan liigan tasaiseen keskiryhmään.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat