Suora

  • Uimahyppyjen EM
  • Uimahyppyjen EM

MyPa ei saanut taaskaan Honkaa nurin

FC Honka nappasi toistamiseen tämän kauden Veikkausliigassa 2-0-voiton MyPasta, kun se haki vieraspisteet anjalankoskelaisilta. MyPan hallinta ei tuottanut tällä kertaa osumia hyvistäkään paikoista.

urheilu

Ennakkoasetelmat

MyPalla oli voitolla mahdollisuus nousta jopa sarjajohtoon. Joukkue oli hävinnyt liigassa edellisen kerran 4. toukokuuta kotonaan IFK Mariehamnille.

Hongan peli on parantunut kenttien kunnon edistymisen myötä. Joukkue hamusi takaisin kärjen tuntumaan kolmella pisteellä ja kolmannella peräkkäisellä voitolla.

Ratkaisu

MyPa oli avausjaksolla selvästi hallitsevampi joukkue. Eetu Muinonen tuhri avopaikan kahdesta metristä Ilari Äijälän tarjoilusta päin ottelun parasta pelaajaa, Hongan maalivahtia Tomi Maanojaa.

Äijälä itse karkasi puolen tunnin kohdalla Tarmo Neemelon syötöstä yksin läpi, mutta tällä kertaa supervasuri oli pahasti ruosteessa. Pallo osui laukaisutilanteessa seitsemässä metrissä sääreen ja viuhui pari metriä ohi maalin.

Kun MyPa ei onnistunut paikoistaan, Tero Koskela ratkaisi ottelun. Mies kääntyi vapaasti toisen jakson alkupuoliskolla pallon kanssa ympäri MyPan rangaistusalueen rajalla ja pisti sen kylmän viileästi alakulmaan.

Heti perään Hermanni Vuorinen karkasi Hugo Mirandalta ja Sampsa Timoskalta ja viimeisteli lopullisen ratkaisun.

MyPan selkäranka napsahti pahasti kahden maalin tappioasemassa, ja Pulkkisen taivaan tuuliin sutima rankkari sinetöi joukkueen surkean viimeistelyillan.

Kommentit

  • Pelasimme viihdyttävää peliä, mutta Koskelan Tero jäi vapaaksi liian usein, ja hän ratkaisi pelin. Olimme vaihtopenkiltä jo aikaisemmin huutaneet ohjeita Koskelan vartioinnin parantamiseksi, mutta käsky ei mennyt pelaajillemme perille, MyPan valmentaja Janne Hyppönen harmitteli.

- Kaksi asiaa on tällä kaudella rangaistuspotkuista sovittu, se että Kuparisen Tuomas laukoo ne, jos hän on kentällä. Nyt Kuparinen ei ollut kentällä, mutta sekin on etukäteen sovittu, että Pulkkisen Heikki ei ainakaan pilkkuja ammu. Nyt hän oli jostain syystä kuitenkin pallon takana rangaistupotkussamme, Hyppönen totesi MyPan takaa-ajon lopullisesti katkaisseesta epäonnistuneesta rankkarista.

- Meidän pelimme ei ollut nyt sitä, mitä olemme viime aikoina esittäneet, joten en oikein osaa nauttia tästä voitosta. Hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä, ja nyt pallo pomppi meille, Hongan Mika Lehkosuo mietiskeli.

Muuta

Tomi Maanoja on lähtökuopissa Tukholman AIK:n riveihin. Mies ei itse vielä eilen tiennyt, mikä tilanne siirron suhteen on, mutta Mika Lehkosuo tiesi.

- Muut tiedottavat myöhemmin Maanojan tilanteesta, Lehkosuo suostui sanomaan.

Huippuottelun pelannut maalivahtilupaus lienee enää hetken aikaa Hongan mies.

- Minä olen molemmissa tapauksissa voittaja tässä tilanteessa. AIK olisi mahtava mahdollisuus, mutta viihdyn erinomaisesti myös Hongassa, veskari sanoi.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat