Suora

  • Uimahyppyjen EM

IFK Mariehamn ja MyPa pistejakoon

IFK Mariehamn ja Myllykosken Pallo tahkosivat jalkapallon Veikkausliigan kamppailussa maalittoman tasatuloksen. Kotijoukkue on pelannut jo 11 peräkkäistä ottelua ilman voittoa liigassa.

urheilu

Ennakkoasetelma

Vierasjoukkue MyPa oli pelannut 11 tappiotonta peliä ennen kuin FC Honka kaatoi anjalankoskelaiset edellisellä ottelukierroksella 2-0.

Kotijoukkue taas oli pelannut jo pitkään erittäin alakanttiin. Voitot olivat olleet kortilla, mutta sunnuntain otteluun IFK saattoi lähteä hyvällä itseluottamuksella - olihan joukkue voittanut aiemman kohtaamisen Anjalankoskella 2-0.

Ratkaisu

Pelialusta vaikutti hyvältä Maarianhaminassa. Etenkin MyPa pelasi mainiota lyhytsyöttöpeliä, mutta maalipaikkoja ei oikein saatu aikaiseksi. Maalivahdit Anders Överström ja Janne Korhonen pitivätkin loppujen lopuksi nollan.

Kommentit

MyPan päävalmentajan Janne Hyppösen mielestä joukkueen olisi pitänyt ratkaista peli edukseen ensimmäisellä puoliajalla. Hän painotti, että tämän päivän kaltaisella peliesityksellä pisteitä tulee vielä.

- Kun ei saatu maalia, niin ei myöskään ansaittu kolmea pistettä. Kyllä täysi pistesaalis oli tavoitteena, Hyppönen tuumi.

IFK Mariehamnin luotsi Pekka Lyyski puolestaan kiitti pelaajien työmoraalia ja harmitteli huonoa tuuria. David Carlsson laukoi pallon kertaalleen vastaiskusta tolppaan.

- Toisella jaksolla meillä oli parhaimmat maalintekotilanteet, mutta ei tuuria, kiteytti Lyyski.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat