Suora

  • Elävä arkisto esittää

Lång eteni toiselle kierrokselle

Sulkapalloilija Ville Lång voitti ensimmäisessä ottelussaan Ukrainan Vladislav Druzhtsenkon erin 21-12, 21-19 ja eteni Pekingin olympiaturnauksen toiselle kierrokselle.

urheilu

- Voitto kahdessa erässä oli tavoite, että tämä meni niinkuin pitikin, totesi onnellinen Lång.

- Alussa peli oli vähän hermostunutta, tuli liikaa virheitä. Mutta sitten sain hyviä lyöntejä ja erä tulikin helposti kotiin.

Toinen erä oli Långille vähän vaikeampi.

- Minulla oli myötätuulta toisessa erässä, että sen takia jouduin lyömään enemmän alaspäin. En pystynyt nostamaan palloja kamalasti, joten vastustajan puolustuksen murtaminen oli vaikeampaa.

Maanantain toisella kierroksella 22-vuotias helsinkiläinen kohtaa USA:n Raju Rain, joka on maailmanlistalla sijalla 85. Miehet ovat kohdanneet kerran aiemmin. Tuolloin ottelu päättyi Rain eduksi Långin sairastaessa oksennustautia.

- Aika tasavahva kaveri on tulossa vastaan. Ei hänellä ole erityisiä heikkouksia tai vahvuuksia. Täytyy kysellä kavereilta miten häntä vastaan kannattaa pelata.

  • Olen saanut olympialaisiin vahvan treenijakson, joten eiköhän yritetä tehdä täällä kovia tekoja, hymähti Lång.

Lähteet: YLE

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat