Suora

  • Uimahyppyjen EM
  • Uimahyppyjen EM

FF Jaro katkaisi tappioputkensa

Pietarsaarelainen FF Jaro nappasi makean 2-1-kotivoiton Myllykosken Pallosta jalkapallon Veikkausliigan kamppailussa sunnuntai-iltana. Vierasjoukkue johti peliä Tarmo Neemelon maalilla, mutta Joonas Laurikainen ja Mikko Hyyrynen käänsivät pelin Jaron eduksi.

urheilu

Ennakkoasetelma

FF Jarolla oli neljä tappiota allaan ja paha pelaajien loukkaantumissuma päällä. MyPa puolestaan tarvitsi voiton pysyäkseen mestaruuskamppailussa vielä mukana.

Ratkaisu

MyPa vei ensimmäisen puoliajan erikoistilannemaalilla, mutta ei pystynyt estämään Jaron vahvaa toisen puoliajan nousua. Toppari Sampsa Timoskan loukkaantuminen avasi kotijoukkueelle mahdollisuuden, ja Jaro käytti tilannetta hyväkseen. Timoskaa tuurannut Heikki Pulkkinen teki arviointivirheen, ja Mikko Hyyrynen pääsi puskemaan Jaron 2-1-voittoon.

Kommentit

- Pelattiin ehjä kokonaisuus, ja joukkueen pää ei notkahtanut, vaikka MyPa siirtyikin ensimmäisellä puoliajalla johtoon. Ottaen huomioon kaikki ongelmat mitä tässä on parin viime viikon aikana ollut, oli peli hieno suoritus joukkueelta, kehui Jaron valmentaja Mika Laurikainen.

- Kun Sampsa Timoska loukkaantui, meidän pakkamme hajosi heti ja Jaro vei ansaitun voiton. Mestaruustaistelu saattoi nyt karata meiltä, laski MyPan valmentaja Janne Hyppönen.

Muuta

Jaro ei saanut tänä otteluun vielä pelilupaa austaralialaisvahvistus Jordan Simpsonille, ja Joonas Laurikaisen lainapestin KaaPosta jatko on edelleen auki.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat