Suora

  • Uimahyppyjen EM
  • Uimahyppyjen EM

FC Inter murskavoittoon Valkeakoskella

FC Inter vankisti asemiaan Veikkausliigan kärjessä 4-0-vierasvoitolla Valkeakosken FC Hakasta. Viime kierroksilla mainiosti pelannut Haka jäi kotikentällään kaikessa jälkeen, eikä ottelu jättänyt sijaa selittelylle.

urheilu

Ennakkoasetelma

Hienosti pelaava ja ennen kaikkea puolustava FC Inter tavoittelee jo jalkapalloliigan ennätystä tappiottomien pelien määrässä kauden alusta lukien. HJK:n nimissä oleva ennätys on 17 ottelua, kun Inter oli ennen sunnuntaita pelannut kaikki 15 peliään tappioitta.

Ratkaisu

Sami Sanevuori viimeisteli FC Interin ensimmäisen maalin 21. minuutilla, ja Mika Ojala pyssytti vieraat kymmenen minuuttia myöhemmin 2-0-johtoon "kuukauden maalilla".

Toisella puoliajalla Ojala antoi lisäksi kulmapotkun, josta Jos Hooiveld puski vieraiden kolmannen maalin. Reilut kymmenen minuuttia myöhemmin Severi Paajanen teki joukkueensa neljännen osuman.

Kommentit

- Inter oli yksinkertaisesti parempi. Tuloksesta on turha syytellä ketään, sillä virheitä ja alisuorittajia oli liian paljon. Olemme menneet pitkään ylämäessä, mutta nyt tuli karu paluu arkeen. Harmittaa, sillä Tehtaan kentällä oli hienosti yleisöä, sanoi Hakan valmentaja Olli Huttunen.

- Me pelaamme joukkueena, jossa jokainen tietää tehtävänsä ja puolustus toimii. Voitto TPS:stä antoi lisää itseluottamusta, mutta näin selkeään voittoon en täällä ennalta uskonut, Ojala totesi.

Muuta

Kärkiottelua seurasi Hakan tämän kauden ennätysyleisö Veikkausliigassa eli 2 881 katsojaa. Heistä osa poistui kesken ottelun. Hakan tiivis ottelutahti jatkuu torstain kotiottelulla tanskalaista Bröndbytä vastaa Uefa-cupissa ja sunnuntaina vieraspelillä TamU:a vastaan.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat