Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

VPS menetti johtonsa lopussa

Kotijoukkue Vaasan Palloseura oli pitkään kiinni täydessä pistepotissa sunnuntaina, mutta jalkapallon Veikkausliigan hännänhuippu FC KooTeePee nousi lopussa 1-1-tasapeliin.

urheilu

Ennakkoasetelma

Vaasan Palloseuralla oli alla neljän ottelun tappioputki, kun vierailija KooTeePee puolestaan otti edellisellä kierroksella ensimmäisen voittonsa tämän vuoden liigassa joukkueen kukistettuaan kotonaan IFK Mariehamnin.

Ratkaisu

VPS oli ratkaista pelin jo ensimmäisellä puoliajalla, kun Jyri Hietaharju antoi vapaapotkun vieraiden maalin eteen ja laitalinkki Antonio Inutile nousi korkeimmalle ja puski pallon sisään.

Toisella puoliajalla Kotkalla ei ollut heittää lisävoimia kentälle ja isännät olivat pariinkin otteeseen todella lähellä lisätä maalisaldoaan. Voitto näytti lipuvan kotijoukkueelle.

KooTeePee ei kuitenkaan lannistunut, ja 88. minuutilla pistohyökkäykseen mukaan noussut puolustaja Immo Eronen onnistui laukomaan tasoituksen VPS-puolustajan jalan kautta.

Kommentit

- Olen pettynyt tasapeliin. Tuntui, että työntekoamme ei nyt palkittu. Tilanteita ratkaista ottelu kyllä oli, harmitteli VPS:n valmentaja Tomi Kärkkäinen.

- Taisteltiin hienosti loppuun asti ja jaksettiin uskoa omiin mahdollisuuksiin. Viimeksi tuli voitto ja nyt tasapeli eli tulemme pelaamaan loppuun asti, laski puolestaan FC KooTeePeen valmentaja Tommi Kautonen.

Muuta

Ottelu pelattiin melkoisen rankkasateen kastellessa kenttää koko ajan ja tehden kentästä erittäin liukkaan sekä raskaan. VPS hakee ryhmäänsä edelleen maalintekovoimaa ja katsastaa puolalaista pelaajaa.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat