Suora

  • Uimahyppyjen EM

MyPa palasi takaisin voittokantaan

Kolme jalkapallon Veikkausliigan ottelua ilman voittoja oli ehtinyt pudottaa Myllykosken Pallon kuudenneksi sarjataulukossa. Sunnuntain 1-0-kotivoitto Rovaniemen Palloseurasta palautti joukkueen takaisin mitalitaistoon.

urheilu

Ennakkoasetelma

Sekä MyPa että RoPS olivat kompuroineet viime peleissään Veikkausliigassa. RoPS tuli Anjalankoskelle ilman viittärunkopelaajaansa, jotka olivat joko loukkaantuneina tai pelikiellossa.

MyPa oli ollut tehoton viidessä viimeisessä ottelussaan, missä se ei ollut tehnyt yhtään pelitilannemaalia.

Ratkaisu

Kotijoukkue oli yllättävän haluton, ja päävalmentaja Janne Hyppönen sai huutaa koko ajan kentän laidalla lisää liikettä pelaajiinsa.

Saku Puhakainen murtautui väkisin toisella jaksolla oikealta RoPS-puolustuksen keskustaan ja lirutti toppareiden Juuso Majavan ja Aleksander Kulikin välistä pallon viiteen metriin taustalta juosseelle Eetu Muinoselle. Nuorukaisella oli helppo työ iskeä kauden kolmas liigamaalinsa.

Kommentit

- Olemme tällä voitolla back in business. Rentous pelistämme puuttui edellisten otteluiden huonojen tulosten vuoksi, mutta tänään ei ollut tarkoitus viihdyttää, vaan palata voittojen tielle, MyPan tyytyväinen valmentaja Janne Hyppönen myönsi.

- Pelissä tärkein asia oli kolme pistettä. Peli ei ollut nyt näyttävää, mutta ei sen aina tarvitse ollakaan, ottelun ratkaisija Eetu Muinonen säesti valmentajansa mietteitä.

- Tavoitteenamme oli pitää oma maali puhtaana, ja siinä emme onnistuneet. Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa, koska viime peleissä oma pää on soinut paljon enemmän, RoPS:n Juha Majava sanoi.

- Kun MyPa teki maalin, meidän piti muuttaa peliämme hyökkäävämmäksi. Mutta emme pystyneet tekemään muutosta. Hävisimme tämän ottelun, mutta olen tyytyväinen organisoituun peliimme tässä kamppailussa, RoPS:n valmentaja Valeri Bondarenko totesi.

Muuta

RoPSin maalilla nuori Kari-Pekka Syväjärvi pelasi kauden avausottelunsa. Helteeseen hän ei joutunut, koska MyPan maalintekopaikat olivat melko vähissä.

RoPS sai aikaiseksi isäntia enemmän tekopaikkoja, mutta varsinkin Philip Edeipo oli hampaaton kahdella karkumatkallaan ja MyPa-topparit juoksivat nigerialaisen kiinni.

Mika Nurmela sai neljännen keltaisen korttinsa, ja hän on poissa seuraavasta ottelusta.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat