Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

VPS ja IFK Mariehamn jakoivat pisteet

Vaasan Palloseura ja IFK Mariehamn ovat tahkonneet jo useamman kierroksen ajan ilman voittoja, eikä sunnuntai tuonut muutosta kummankaan joukkueen kurssiin. Ottelu päättyi 0-0-tasapeliin.

urheilu

Ennakkoasetelma

Vastakkain oli kaksi joukkuetta, joilla on ollut vaikeuksia maalinteossa läpi koko kauden. Sama tilanne toistui taas tässä ottelussa, sillä kumpikaan joukkue ei saanut rakennettua kunnon maalintekopaikkoja saati sitten osumia. VPS:n edellinen voitto on heinäkuun puolesta välistä ja IFK:n peräti toukokuulta.

Ratkaisu

Kumpikin joukkue pyöritti välillä peliä mallikkaasti keskialueella, mutta osumia ei saatu rakennettua. Parhaat tilanteet syntyivät kotijoukkueen Raphael Edereholle, mutta nigerilaisen ruuti oli kummassakin paikassa märkää eikä kunnon viimeistely-yrityksiä nähty. Tasapeli oli pelillisesti oikea lopputulos.

Kommentit

- Olen pettynyt siihen, että emme saaneet maaleja aikaiseksi. Ainekset voittoon olivat kyllä olemassa, harmitteli VPS:n valmentaja Tomi Kärkkäinen syntynyttä tasatulosta.

- Liigan peräpään taistelu kiihtyy, mutta nyt meillä alkaa olla sairastupa tyhjä, joten suhtaudun kuitenkin luottavaisesti jatkoon, summasi IFK:n luotsi Pekka Lyyski.

Muuta

Ottelu oli VPS:lle kuuden voitoton ottelu peräjälkeen ja IFK Mariehamnille peräti 13. voitoton peli putkeen.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat