Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

TPS ja MyPa jäivät maaleitta

Turun Palloseura ja Myllykosken Pallo päätyivät maalittomaan tasatulokseen jalkapallon Veikkausliigan sunnuntain kierroksella. Tulos ei tyydyttänyt kumpaakaan joukkuetta.

urheilu

Ennakkoasetelma

Molemmat joukkueet kaipasivat kipeästi pisteitä, sillä kärki näyttää karkaavan Veikkausliigassa. Keskikastiin juuttunut TPS oli ennen sunnuntain kamppailua peräti 12 pistettä paikallisvastustajaansa FC Interiä perässä. MyPa oli vastustajaansa neljä pistettä edellä viidennellä tilalla.

Ratkaisu

Turkulaisilla oli tilanteensa, mutta palloa ei saatu Janne Korhosen selän taakse. MyPan puolustus hoiti leiviskänsä mallikkaasti läi ottelun.

Ensimmäisen puoliajan lopulla vieraiden Saku Puhakainen hukkasi läpiajonsa, kun TPS-vahti Jukka Lehtovaara tuli oikea-aikaisesti vastaan. MyPa-leirissä vaadittiin lisäksi kertaalleen rangaistuspotkua Lehtovaaran kaadettua vastustajan.

MyPalle kirjattiin virallisissa tilastoissa peräti kymmenen laukausta maalia kohti ottelun aikana. TPS:n vastaava lukema oli kahdeksan.

Kommentit

- Olimme selvästi parempi joukkue. MyPa pelasi pitkää palloa ja sai muutaman tilanteen. Heidän oman pään nollansa johtui siitä, ettemme saaneet palloa helpoista paikoista sisään. Minusta MyPa puolusti hyvin, etteivät hävinneet, arvioi TPS:n päävalmentaja Martti Kuusela.

- Piste ei tyydytä. TPS piti alkuun palloa, mutta me kontrolloimme kuitenkin peliä hyvin. He saivat vaarallisen paikan kakkospallosta, kun pelasimme yhden vajaalla Muinosen loukkaannuttua. Toinen jakso oli jo erittäin hyvin kontrollissa. TPS ei päässyt maalipaikkoihin. Sen sijaan meillä itsellämme oli neljä-viisi hyvää maalipaikkaa. Se oli kypsää vieraspelaamista. Siitä jäi uupumaan vain se maali, MyPa-luotsi Janne Hyppönen painotti.

Muuta

MyPan keskikenttäpelaaja Eetu Muinonen loukkasi nilkkansa ensimmäisellä puoliajalla ja on pahimmassa tapauksessa sivussa koko loppukauden.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat