Suora

  • Uimahyppyjen EM

FF Jarolle kolmas peräkkäinen voitto

Hyvään vireeseen päässyt FF Jaro saalisti kolmannen peräkkäisen voittonsa jalkapallon Veikkausliigassa, kun jo pitkään taapertanut kotijoukkue IFK Mariehamn kaatui loppulukemin 2-1.

urheilu

Ennakkoasetelma

IFK Mariehamnin ja FF Jaron välinen liigan häntäpään ottelu oli määrä pelata 17. elokuuta. Kamppailu jouduttiin siirtämään, sillä Maarianhaminassa kenttä oli veden vallassa kovan sateen jäljiltä.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen toukokuussa Pietarsaaressa oli päättynyt IFK Mariehamnin 2-1-vierasvoittoon. Sen jälkeen IFK ei ollut onnistunut voittamaan yhtään ottelua Veikkausliigassa. Joukkue oli pystynyt viimeksi maalintekoon heinäkuun alussa Tampere Unitedia vastaan.

FF Jaro puolestaan oli osoittanut piristymisen merkkejä viime viikkoina. Ryhmällä oli takanaan kaksi peräkkäistä voittoa Myllykosken Palloa ja Rovaniemen Palloseuraa vastaan.

Ratkaisu

FF Jaro onnistui toisella puoliajalla kaksi kertaa kolmen minuutin sisällä. Vaihtopelaaja Jussi Aalto laukoi pallon verkkoon 60. minuutilla, ja toisesta maalista vastasi Mikko Hyyrynen.

Hyyryselle täysosuma oli kuluvan kauden kahdeksas. Hän nousi maalipörssin jaetulle kärkipaikalle yhdessä FC Hongan Aleksandr Kokon ja Tampere Unitedin Henri Myntin kanssa.

IFK Mariehamnin maaliton putki päättyi 74. minuutilla, kun Mattias Wiklöf ohitti vieraiden veräjänvartijan Markus Koljanderin. Kavennusosuma jäi kuitenkin laihaksi lohduksi 1 450-päiselle kotiyleisölle.

Muuta

Yhdeksän pistettä kolmesta viimeisestä ottelusta on nostanut FF Jaron putoamistaistosta keskikastiin ja tasapisteisiin hallitsevan mestarijoukkueen Tampere Unitedin kanssa.

IFK Mariehamn on jäänyt FF Jarosta jo kahdeksan pistettä. Joukkue on tasapisteissä karsijan paikalla olevan Kuopion Palloseuran kanssa.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat