Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

IFK Mariehamn voitti vihdoin

IFK Mariehamn onnistui voittamaan jalkapallon Veikkausliigassa ensimmäisen kerran sitten toukokuun, kun Rovaniemen Palloseura kaatui lukemin 2-1.

urheilu

Ennakkoasetelma

Kotijoukkue lähti tähän otteluun takanaan 14 voitotonta ottelua, maalejakin erittäin niukasti tehneenä. Myös vierasjoukkue RoPS:n saldo oli synkkä, sillä viidestä viimeisestä kamppailusta ryhmä oli kerännyt ainoastaan yhden pisteen.

Ratkaisu

Sunnuntain ottelun ratkaisi tahto. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä puoliajalla lähes virheetöntä peliä. IFK:n uusi lainapelaaja, Ruotsin GIF Sundsvallista tullut 20-vuotias Ukeyima Akombo viimeisteli avausmaalin ja oli mukana myös toisessa osumassa, jonka teki David Carlsson. RoPS:n kavennuksesta vastasi Titi Essomba.

Kommentit

IFK Mariehamnin päävalmentaja Pekka Lyyski oli luonnollisesti tyytyväinen voitosta, mutta hänen mukaansa pukuhuoneessa pelaajien keskuudessa oli ilo vieläkin korkeammalla.

RoPS:n luotsi Valeri Bondarenko pettyi erotuomarityöskentelyyn, sillä hänen mielestään ensimmäistä osumaa edelsi rike. Hän kuitenkin tähdensi kohteliaasti, että ehkä erotuomari ei nähnyt edeltänyttä virhettä. Bondarenko oli tyytyväinen pelaajiensa panokseen, vaikka pitkät ja korkeat pallot eivät näyttäneet heille sopivan.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat