Suora

  • Dota 2: The International
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix
  • Sikiöseulonta
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix

Laaksonen ja Moua voitokkaita eurokentillä

Niina Laaksosen ja Michaela Mouan joukkueet pelasivat voitokkaasti koripalloilun Eurocupissa. Laaksosen espanjalaisseura Gran Canaria voitti kotikentällään italialaisen Lavezzini Parman 75-67 ja nousi lohkonsa kärkeen.

urheilu

Mouan kroatialaisjoukkue Gospic otti europeleissä kauden avausvoittonsa, kun se kukisti latvialaisen TTT Riian 80-65.

Laaksonen pelasi Canarian riveissä 13 minuuttia ja käytti ajan tehokkaasti. Hän heitti viisi pistettä, repi neljä levypalloa ja antoi yhden koriin johtavan syötön.

- Pelasimme hyvän ottelun nimenomaan joukkueena. Kaikki kentällä käyneet pelaajat tekivät pisteitä, Laaksonen kertoi. Vastus oli tasokas, sillä Parma johtaa Italian liigaa. Eurokentillä se on voittanut Canarian seuraavan eurovastustajan, ranskalaisen Montpellier'n reilusti.

Laaksonen upotti kaksi kolmesta kahden pisteenyrityksestään. Vapaaheittoviivalta jäi kuitenkin hampaan koloon, sillä kolmesta heitosta vain yksi onnistui.

- Eurocupin ottelut ovat mukavaa vaihtelua Espanjan liigan pelien ohella. Olisi hienoa päästä cupissa mahdollisimman pitkälle. Omiin esityksiini en ole erityisen tyytyväinen, mutta monta tiukkaa peliä on vielä edessä, joissa otteita on mahdollisuus parantaa, Laaksonen sanoi.

Kroatialaisjoukkueessa Moua esiintyi terävästi ottelun ratkaisuhetkillä, kun Gospic nykäisi etumatkaa heti ottelun alussa. Mouan korilla kroatialaiset johtivat reilun neljän minuutin jälkeen 11-3, ja kolmannella jaksolla Moua heitti kolmosen pussin pohjaan ja nosti tilanteeksi 49-34.

Kaikkiaan Moua keräsi pelissä yhdeksän pistettä, yhden levypallon, riiston ja koriin johtaneen syötön.

Lähteet: STT

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat