Giant Hill vaihteeksi johtopaikalta

Akseli Lahtinen voitti Vermon keskiviikkoravien molemmat duo-kohteet. Paparazzi oli paras kolmen kilometrin teräsmiesliigassa, ja Giant Hill hallitsi rivin päättänyttä bonuslähtöä alusta loppuun.

urheilu

Giant Hillin tavaramerkiksi on muodostunut terävä kiri suojaisan sisäratajuoksun jälkeen, mutta tällä kertaa Akseli Lahtinen valitsi rohkeamman taktiikan. Giant Hill lähti auton takaa reippaasti, ja Lahtinen ilmoitti välittömästi vastustajilleen, että näiden on turha tulla kyselemäänkärkipaikkaa.

Suosikiksi luotettu Bart Hip kiersi viimeisen kilometrin käynnistyessä Giant Hillin tuntumaan, jolloin vauhti automaattisesti kiihtyi. Giant Hill kesti sen kuitenkin hyvin ja repäisi lopussa varmemmaksi vakuudeksi vielä turvallisen eron. Jeune K.A. pudotti Bart Hipin viime metreillä kolmanneksi.

Paparazzi oli lähdössään niukka suosikki, kun etukäteisveikkailuissa paljon kannatusta kerännyt Four Motion joutui jäämään kohonneiden tulehdusarvojen takia kotiin. Paparazzi sai kärkiryhmässä pitkään vetoapua ja nousi kirivaiheessa varmasti ensimmäiseksi.

Voitot tuottivat hevosten omistajille yhteensä 8 500 euroa. Samaan suuntaan Pohjanmaalle lähti kolmaskin V5-osuma, kun Hannu Hietasen ajama Sapphire Sound pinnisti johtavan takaa niukasti kärkeen.

Lahtinen ja Hietanen pitävät Vermossa yhdessä pientä yksikköä, eikä kaikkia hevosia tarvitsee kuljettaa joka viikko pitkän matkan takaa maan pääradalle.

Lähteet: STT

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat