Löw lupaa aggressiivista hyökkäyspeliä

Saksan jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Joachim Löw lupaa joukkueeltaan aggressiivista hyökkäyspeliä keskiviikkona Helsingin Olympiastadionilla.

urheilu

EM-turnauksessa kakkoseksi päätynyt Saksa murskasi lauantaina Liechtensteinin loppulukemin 6-0. Maalintekijät olivat Lukas Podolski (2), Simon Rolfes, Bastian Schweinsteiger, Thomas Hitzlsperger ja Heiko Westermann.

- Olen yleisesti ottaen tyytyväinen ensimmäiseen askeleeseen. Halusimme kolme pistettä ja saimme ne. Olisimme voineet tehdä kaksi tai kolme maalia enemmänkin, Löw pohtii Saksan jalkapalloliiton verkkosivuilla.

Hänen mukaansa erityisesti Philipp Lahmin ja Piotr Trochowskin yhteispeli vasemmalla laidalla toimi jälleen erinomaisesti. Aggressiivista hyökkäyspeliä lupaava Löw ei suunnittele tekevänsä suuria muutoksia avausmiehistöönsä.

- Suomi on tietysti vastustajana hyvin erilainen, mutta olemme tietoisia siitä. Siksi analysoimme pelin ja omat ajatuksemme huolellisesti, hän toteaa.

Saksan keskikenttäpelaajista Michael Ballack ja Torsten Frings puuttuvat loukkaantumisten johdosta. Christian Pander on puolestaan sairastunut, ja hänen pelaamisensa on epävarmaa.

Lähteet: YLE - www.dfb.de - DPA

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat