Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Tampere United ratkaisi heti alussa

FC KooTeePeellä ei ollut mitään saumaa tarttua oljenkorteen säilymisen suhteen jalkapallon Veikkausliigan puolustavaa mestarijoukkuetta Tampere Unitedia vastaan. Vieraat iskivät heti alussa kaksi maalia ja ratkaisivat pelin.

urheilu

Ennakkoasetelma

TamU on aina ollut KooTeePeelle vaikea vastustaja. Isännät olisivat tarvinneet kipeästi pisteitä, jotta sarjapaikasta voitaisiin vielä edes haaveilla.

Vieraat tulivat Kotkaan kovasti varamiehisinä ja vaihtopenkillä oli vain neljä pelaaja, joilla ei muuten kenelläkään ollut Veikkausliigapelejä allaan.

Ratkaisu

Kotkalaisten Immo Eronen menetti alimpana miehenä pallon jo kahden minuutin kohdalla Tomi Petresculle ja tällä oli helppo työ viimeistellä avausmaali.

Kun Jonne Hjelm iski vielä kahdesti avausjaksolla, loppui kotkalaisten näennäinen pyristely, sillä Tomi Saarelman hieno maali oli laiha lohtu isännille, eikä edes käynnistänyt mitään raivoisaa takaa-ajohenkeä alistuneeseen joukkueeseen.

Kommentit

- Tyypillinen alku Tamperetta vastaan, että he iskevät heti alussa. Meille on sattunut tyhmiä virheitä koko kauden ajan alakerrassa ja pataan on tullut ihan riittävästi. Pelataan nyt sitten loppukausi vaikka kunniasta, masentunut kotkalaistoppari Marko Tyyskä harmitteli.

- Meillä on paljon pelaajia loukkaantuneena, joten peliaikaa on varmasti tiedossa myöskin loppukaudesta. Haluamme parantaa sijoitustamme sarjassa, vaikka mitalit ovatkin jo karanneet käsistä, vieraiden Jonne Hjelm totesi pelin jälkeen.

Muuta

Kotkalaisyleisökin on jo hylkäämässä joukkuettaan. Nyt katsomoon vaivautui enää 1 052 katsojaa.

Norjan Sogndaliin siirtyvä Teemu Turunen kiukutteli kentällä enemmän kuin pelasi. Toivottavasti hän saa vuonojen maassa lisää kovuutta ja taistelutahtoa peliinsä.

TamU heitti lopussa peliin tuoreen kanadalaisvahvistuksensa Tyler Hemmingin, mutta vielä miehen taidoista ei saanut oikein minkäänlaista kuvaa.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat