Suora

  • Uimahyppyjen EM

FC Interin kone ei hyydy

Turkulaisen FC Interin otteissa ei näy hyytymisen merkkejä. Sunnuntaina joukkue murskasi vierasottelussaan Vaasan Palloseuran 4-0 ja vankisti asemaansa jalkapallon Veikkausliigan kärkipaikalla.

urheilu

Ennakkoasetelma

Vaasan Palloseuralla oli alla peräkkäin seitsemän voitotonta ottelua, mutta vastineeksi VPS oli hävinnyt ennen Inter-kamppailua vain yhden kerran kotikentällään tällä kaudella. Sarjajohtaja Interillä puolestaan oli kauden tähänastisista otteluista yhteensä vain yksi tappio.

Ratkaisu

Inter otti otteen heti pelin alusta haltuunsa ja myös piti sen läpi ottelun. Vierasjoukkueen lyhytsyöttöpeli rakensi hyökkäyksiä mallikkaasti ja nopealla yhden kosketuksen siirroilla VPS:n kovaksi tiedetty puolustus aukaistiin toistuvasti. Vastaavasti Interin puolustus ei antanut kotijoukkueelle lainkaan maalintekopaikkoja. Inter vei täydet pisteet kiistattomalla ja vahvalla esityksellä mukanaan. Maalintekijät olivat Mika Ojala, Severi Paajanen (2) ja rangaistuspilkulta onnistunut Joni Aho.

Kommentit

- Olen todella pettynyt tulokseen. Olimme opiskelleet huolellisesti Interin pelityyliä, mutta emme silti pystyneet vastaamaan heidän peliinsä. Maalinteko tuottaa meille kovasti ongelmia. Parempi joukkue voitti tänään, pohti Vaasan Palloseuran valmentaja Tomi Kärkkäinen pelin jälkeen.

- Joukkue noudatti hienosti sovittua taktiikkaa ja teki hyvin töitä. Olen tyytyväinen pisteisiin ja tapaan miten ne tulivat. Lopussa annoimme peliaikaa nuorille pelaajille, summasi Interin käskyttääjä Job Dragtsma.

Muuta

Inter vahvisti asemiaan sarjakärjessä HJK:n hävittyä oman kamppailunsa.

Lähteet: YLE - Jari-Pekka Jouppi

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat