Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

RoPS katkaisi tappioputkensa

Rovaniemen Palloseura onnistui katkaisemaan viiden ottelun mittaisen tappioputkensa jalkapallon Veikkausliigassa, kun joukkue ylsi Turun Palloseuran vieraana 2-2-pistejakoon.

urheilu

Ennakkoasetelma

TPS lähti otteluun revanssi mielessään, sillä joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen toukokuussa oli päättynyt RoPS:n 1-0-kotivoittoon. Tuolloin ratkaisijana oli Titi Essomba.

Kotijoukkue oli suuri ennakkosuosikki vieraiden hävittyä viisi kamppailua peräjälkeen Veikkausliigassa. Edellisen kerran RoPS oli välttänyt tappion heinäkuun lopussa.

Ratkaisu

Kotiyleisö odotti kamppailusta TPS-näytöstä Simon Azoulay Pedersenin tehtyä avausmaalin jo kymmenen minuutin kohdalla, mutta toisin kävi.

Chileshe Chibwe taituroi tasoituksen ylänurkkaan vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin, ja Philip Edeipo vei RoPS:n johtoon toisen puoliajan alussa.

Turkulaisjoukkue nousi lopulta tasatulokseen Aristides Pertotin maalilla.

Kommentit

- Tämä oli aika huono esitys. Tasomme on vaihdellut hirveästi viime otteluissa, pohti TPS:n päävalmentaja Martti Kuusela pettyneenä.

- Rehellisyyden nimissä tulimme hakemaan täältä pistettä. Oli kuitenkin lievä pettymys, että menetimme johtomme, RoPS:n valmentaja Matti Helin tiivisti.

Muuta

Kamppailu oli varsin poikkeuksellinen kotimaan pääsarjassa, sillä kentällä nähtiin peräti 14 ulkomaalaispelaajaa. Kaikki neljä maalia merkittiin ulkomaalaisten nimiin.

Lähteet: YLE - Jouko Färd

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat