Suora

  • Uimahyppyjen EM

FC Inter vankisti sarjajohtoaan

FC Inter voitti jalkapallon Veikkausliigan perjantain ainoassa kamppailussa kotonaan KuPSin 4-0 (1-0). Maalintekijöinä kunnostautuivat Diego Corpache, Domagoi Abramovic kahdesti ja Mika Ojala. Voitollaan Inter kasvatti sarjajohtonsa kuuteen pisteeseen.

urheilu

Ennakkoasetelmat

Kärsittyään HJK:lle kauden ainoan Veikkausliiga-tappionsa 25. elokuuta Inter oli murskannut sekä KooTeePeen että VPS:n.

Vaikka KuPSia vastaan odotetaan samanlaisia lukuja, täytyy muistaa, että Interin edellisestä KuPS-voitosta oli kolme vuotta.

KuPS oli lisäksi pelannut neljä edellistä Veikkausliiga-otteluaan ilman tappiota ja noussut karsintaviivan päälle.

Ratkaisu

Toppari Diego Corpache pääsi tuikkaamaan pallon maaliin Mika Ojalan antaman kulmapotkun jälkitilanteesta jo pelin 9. minuutilla.

Interillä oli useita lisämaalipaikkoja jo ottelun 1. puoliajalla, mutta tauolle lähdettiin "vain" 1-0-johdossa.

Toisellakaan puoliajalla KuPS ei päässyt maalipaikoille kuin ajoittain, mutta maalivahti Ville Iiskola piti kuopiolaisia pitkään pystyssä.

12 minuuttia ennen loppua Domagoi Abramovic lisäsi turkulaisten johdon 2-0:aan. Vapauttavan maalin jälkeen Mika Ojala ja toistamiseen osunut Abramovic kaunistelivat loppulemiksi 4-0.

Kommentit

- Kentällä oli yksi hallitseva joukkue. Kun toinen maali tuli, Inter dominoi ottelun loppua. Uskallusta olisi pitänyt olla enemmän, KuPS:n valmentaja Kai Nyyssönen myönsi.

- Ei KuPS katoa mihinkään. Usko säilymiseen on kova, Nyyssönen sanoi.

- Ei ollut parasta Interiä. KuPS teki pelaamisen vaikeaksi, Interin valmentaja Job Dragtsma totesi.

- Ei saatu 1. puoliajalla tehtyä sitä niittiä, mutta tiesimme, että 2. puoliajalla ne vielä tulevat, kun jaksetaan pitää painetta yllä.

- Iiskola torjui erinomaisesti, mutta kyllä täytyy sanoa, että viimeistelymmekin ontui tänään, Interin tähtipelaaja Mika Ojala totesi.

Muuta

Voiton myötä Interin sarjajohto FC Honkaan nähden kasvoi kuuteen pisteeseen. Hongalla on tosin yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Heinäkuun lopulla Interiin liittynyt Domagoi Abramovic on vauhtiin päästyään osoittautunut kelpo pelimieheksi. Kaksi maalia nostivat hänen maalisaldonsa jo kuuteen.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat