Suora

  • Uimahyppyjen EM

Roihan hattutemppu siivitti HJK:n voittoon

MyPa saa heittää haaveet mitaleista romukoppaan 1-3 (0-2)-tappion jälkeen. Kotijoukkueen pelaajat liukastelivat ja Paulus Roiha juoksi tämän myötä karkuun usean otteeseen.

urheilu

Ennakkoasetelma

Molemmille joukkueille kelpasi kamppailusta vain voitto. MyPa pysyisi kolmella pisteellä ohuesti mukana mitalikamppailussa. HJK tarvitsi voiton taistellakseen vielä mestaruudesta. Klubi oli voittanut Saviniemessä edellisen kerran vuonna 1999.

Ratkaisu

MyPan Hugo Miranda ja Sampsa Timoska liukastelivat kohtalokkaasti Saviniemen ruoholla ja Paulus Roiha karkasi tämän myötä kahdesti maalintekoon. Ottelun avausmaalissa MyPan puolustajat eivät reagoineet Janne Korhosen pudottamaan palloon ja ottelun tähti iski reboundin sisään.

MyPan puolustus on ollut viime aikoina vuotava, sillä joukkueelle on tehty kahdessa perättäisessä ottelussa yhteensä seitsemän maalia.

Klubi pelasi vahvasti ja loi jatkuvasti maalintekotilanteita ansaiten näin ollen voiton.

Kommentit

- Honka-tappio oli meille valtava pettymys, mutta pojat nousivat nopeasti suosta. Tämä voitto oli todella tärkeä ja antoi meille taas uskoa mestaruudesta. Mikäli voitamme loput ottelumme, uskon, että olemme sarjan kärkipaikalla, Antti Muurinen totesi.

- Meidän pelaajiltamme puuttuu tällä hetkellä kärsivällisyys. Ryhmässä ei ole myöskään ketään, joka johtaisi puolustuspelaamistamme. Pojat lähtevät liian innokkaasti hyökkäyksiin, ja näin aukeaa vastustajille tilaa, MyPan kakkosvalmentaja Janne Lindberg harmitteli.

Muuta

MyPalla on huutava pula maalintekijästä. Saku Puhakainen iski vasta kauden kolmannen maalinsa, mutta Tarmo Neemelo vaeltaa jälleen varjojen yössä.

Paulus Roihan kausi on ollut vaikea, mutta nyt mies on päässyt pelikuntoon ja tulosta syntyy. Roiha oli nopeudellaan ylivoimainen pideltävä MyPa-puolustukselle.

Lähteet: YLE - Jari Haapala

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat