Suora

  • Elävä arkisto esittää

Nieminen selätti Novak Djokovicin pikkuveljen

Suomen tennisässä Jarkko Nieminen eteni helposti Bangkokin ATP-turnauksen toiselle kierroksella. Maailmanlistalla 33. sijalla oleva Nieminen pieksi avauskierroksella villin kortin turnaukseen saaneen Marko Djokovicin helposti erin 6-2, 6-0.

urheilu

Marko Djokovic, 17, on maailmanlistan kolmosen Novak Djokovicin pikkuveli. Marko Djokovic on maailmanlistalla sijalla 1 734. Nieminen tarvitsi voittoon vain reilut 45 minuuttia.

- Marko ei tule nousemaan veljensä tasolle. Olisin voinut voittaa 6-0, 6-0, Nieminen arvioi.

Nieminen kohtaa toisella kierroksella ranskalaisen Nicolas Mahutin (ATP 74).

- Hänellä on vahva syöttö. Parhaimmillaan hän on vaarallinen, mutta hän on ailahteleva. Todennäköisesti tulee nousemaan paljon verkolle, Nieminen kertoi.

Niemisen yhteistyö nelinpelipari Robert Lindstedtin kanssa on ohi. Linstedt pelaa jatkossa toisen nelinpelispesialistin Martin Dammin kanssa.

Nieminen pelaa Bangkokissa nelinpeliä Itävallan Jürgen Melzerin kanssa. Melzer on Niemisen tavoin Joakim Nyströmin valmennettava. Molemmat ovat vasenkätisiä pelaajia.

Lähteet: YLE

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat