Suora

  • Korisliiga, miesten 4. loppuottelu Kouvot - Kauhajoki
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

MyPa antoi päävalmentajalle potkut

Jalkapalloliigan MyPa on vapauttanut Janne Hyppösen päävalmentajan tehtävistä. Joukkueen vetovastuun ottaa kakkosvalmentajana toiminut Janne Lindberg. MyPa on tällä hetkellä liigassa kuudentena.

urheilu

MyPa on viimeisen kuukauden aikana käytännössä menettänyt mahdollisuutensa mitaliin. Neljästä edellisestä ottelusta joukkue on saanut vain kaksi pistettä.

MyPan hallitus päätti tiistaina kokouksessaan valtuuttaa seuran puheenjohtaja Seppo Mäkisen ja toiminnanjohtaja Seppo Miettisen purkamaan Hyppösen valmentajasopimuksen päättymään heti.

Menestys ei ratkaiseva tekijä

- Hallituksen mielestä päävalmentaja ei ole toiminut vaatimusten ja tavoitteiden mukaisesti, puheenjohtaja Mäkinen kertoi.

- En halua tarkentaa asiaa. Syitä on useita ja ne ovat merkittäviä. Meillä on sellainen tapa, että kunnioitamme niin puhuttuja kuin paperille laitettuja sopimuksia. Siitä hyvä esimerkki on, että edellinen valmentajasopimus on purettu vuonna 1982, joten tämä on hyvin poikkeuksellista.

- Joukkueen menestys ei ole suurin syy päätökseen, Mäkinen korostaa.

Lähteet: YLE-Veikkausliiga.com

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat