Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

MyPa jälleen tehoton VPS:n maalin edessä

Myllykosken Pallo hallitsi kotiotteluaan Vaasan Palloseuraa vastaan mielin määrin. Tehottomuus maalin edessä takasi kuitenkin sen, että pisteet jaettiin Savinniemessä tuloksella 0-0.

urheilu

Ennakkoasetelmat

MyPa tavoitteli vielä voitolla Veikkausliigassa neljättä sijaa. VPS sen sijaan taistelee edelleen sarjapaikastaan, joten pisteet olisivat sille tärkeitä Saviniemen reissulta.

Ratkaisu

MyPa hallitsi kamppailua mielin määrin, mutta joukkueen tehottomuus maalin edessä paistoi jälleen. Lähimmäs maalia osui ottelun paras pelaaja Ilari Äijälä, mutta hänkin sai pallon vain ylärimaan. Vaasalalaisten maalissa Henri Sillänpää esitti taas tukun loistopelastuksia.

Kommentit

- Ensimmäinen jakso oli ihmettelyä, ja kopissa puhuttiin puoliajalla, että halutaanko me pelata vai ei. Pojat nostivat leuat pystyyn ja toisella jaksolla olimme tarpeeksi aktiivisia. Tehottomuus maalin edessä ei kuitenkaan tyydytä, eikä siten lopputuloskaan, sanoi MyPan päävalmentaja Janne Lindberg.

- Tänään ei ollut eväitä voittoon. Tämä piste oli meille voitettu piste, Vaasan valmentaja Tomi Kärkkäinen totesi.

Muuta

Tarmo Neemelo oli jälleen aivan pihalla MyPan kärjessä. Myöskään Saku Puhakainen ei päässyt maalipaikkoihin selvästä hallinnasta huolimatta.

Vaasa tuli hahkemaan Anjalankoskelta pistettä ja sen myös sai. Syynä ei ollut kuitenkaan tiivis puolustuspeli, vaan MyPan tehottomuus ja Henri Sillanpään torjunnat.

Lähteet: YLE, Jari Haapala

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat