Suora

  • Uimahyppyjen EM

IFK Mariehamn paranteli asemiaan karsintakurimuksessa

IFK Mariehamn otti kotikentällään tärkeän 2-1 -voiton Valkeakosken Hakasta. Ahvenanmaalaiset ovat nyt neljä pistettä karsijan paikalla olevaa Kuopion Palloseuraa edellä.

urheilu

Ennakkoasetelmat

Vierailija Hakalla ei ollut suurempaa panosta otteluun. Kotijoukkueella paineita oli sitäkin enemmän, sillä se on karsintauhkan alla. Voitto ja kolme sarjapistettä olisivaterittäin tervetulleita.

Ratkaisu

Ottelu oli juuri niin kova ja tasainen kuin odotettiin. Kotijoukkueella oli enemmän maalipaikkoja. David Carlssonin 12 minuutin kohdalla tekemä 1-0 -maali helpotti IFK:n pelaamista. Jatkoa seurasi aivan ensimmäisen puoliajan lopussa. Jani Lyyski siirsi pallon kulmasta sisään.

Vieraat kuitenkin tulivat vielä 2-1 -tilanteeseen, kun ottelua oli pelattu 51 minuuttia. Tämän jälkeen ottelu oli enemmän fyysistä taistelua kuin taitopeliä. Enempää maaleja ottelussa ei nähty.

Kommentit

- Meidän olisi pitänyt ratkaista tämä ottelu ensimmäisellä puoliajalla, sillä meillä oli kymmenen maalipaikkaa vastustajan 2-3 vastaan. Kyllä tämä oli ansaittu voitto ja tuli tosi tarpeeseen, IFK:n valmentaja Pekka Lyyski sanoi.

Hakan valmentaja Olli Huttunen oli puolestaan pettynyt pelin luonteeseen.

- Jos 3-4 pelaajaa saa kasvoihin vertavuotavia haavoja vastustajan kyynärpäistä niin ei se ole jalkapalloa, Huttunen puhkui.

- Omia pelaajia säästettiin vaikka 3-4 pelaajaa olisi voinut olla tässä mukana. Me keskitymme nyt enemmän cup-otteluihin, koska olemme vielä mukana. Toivottavasti mennään loppuun asti, Huttunen jatkoi.

Lähteet: YLE, Ari Weckström, Maarianhamina

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat