Suora

  • Mäkihypyn MC: Lahti, joukkuemäki HS 130
  • Joukkuemäki HS 130, 2. kierros, Lahti
  • Urheilustudio 23.1.
  • Miesten viesti, Anterselva
  • Äidin ja mummin teränjäljissä - Emmi Peltonen on taitoluistelija kolmannessa sukupolvessa
  • Monte Carlo, lauantain huippuhetket
  • Urheiluruutu

Juventus ja Real Madrid TV-ottelussa 21.10.

Jalkapallon Mestareiden liigan YLE Urheilun syksyn kolmas TV-ottelu on tiistaina 21. lokakuuta pelattava Juventus - Real Madrid. Kamppailu nähdään suorana TV2:ssa sekä YLE Urheilun internet-sivuilla osoitteessa yle.fi/urheilu.

urheilu

Täydet kuusi pistettä saalistanut Real Madrid johtaa H-lohkoa kahden ottelukierroksen jälkeen. Kakkosena oleva Juventus on kaksi pistettä perässä. Edellisellä kierroksella Real Madrid kaatoi vieraissa Zenitin 2-1 ja Juventus päätyi 2-2-tasapeliin BATE Borisovin kotiareenalla.

Torinossa pelattavassa ottelussa on vastakkain kaksi todellista huippujoukkuetta. Espanjalainen Real Madrid on Euroopan menestynein seurajoukkue, sillä se on voittanut Mestareiden liigan tai Euroopan cupin yhteensä ennätykselliset yhdeksän kertaa. Viimeisin voitto on vuodelta 2002. Italialaisella Juventuksella on tilillään kaksi voittoa, jotka tulivat vuosina 1985 ja 1996.

Claudio Ranierin valmentama Juventus sijoittui viime kaudella kolmanneksi Italian Serie A:ssa. Saksalaisen Bernd Schusterin luotsaama Real Madrid on Espanjan hallitseva liigamestari. Juventuksen Vincenzo Iaquinta ja Real Madridin Ruud van Nistelrooy ovat viimeistelleet kuluvan kauden Mestareiden liigassa kaksi maalia mieheen. He ovat maalipörssissä jaetulla kolmannella tilalla.

Ottelun selostaa suomeksi Niki Juusela, studioisäntänä on Tapio Suominen ja asiantuntijana Martti Kuusela. Ruotsiksi ottelun selostaa Chriso Vuojärvi.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat