Suora

  • Futsal-liiga, miesten 3. loppuottelu KaDy - Leijona Futsal
  • Kaatuilua ja kesäteatteria

Palve Espooseen uintivalmentajaksi

Uinnin huippuvalmentaja Ari Palve muuttaa Tanskasta Suomeen ja aloittaa Espoossa Cetus-valmennuskeskuksen päävalmentajana. Tarkoitus on nostaa tulokset kansainväliselle tasolle.

urheilu

Ari Palve on työskennellyt viimeiset 11 vuotta Tanskassa, ollut vuodesta 2000 alkaen ’Team Danmarkin’ eliittivalmennuskeskuksen ja Tanskan maajoukkueen kakkosvalmentaja. Tässä tehtävässä hän on työskennellyt yhdessä australialaisen Mark Reganin kanssa viimeiset 5 vuotta.

Ennen Tanskaan siirtymistään Ari Palve valmensi Suomessa ja toimi mm. Marja Pärssisen valmentajana. Päivinen saavutti pronssia 50 m perhosuinnissa Euroopan mestaruusuinneissa Riesassa 1996, lisäksi hän edusti Suomea Atlantan olympialaisissa 1996.

Ari Palve on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja hän on suorittanut - European Master of Science Degree in Science of Sport Coaching - tutkinnon.

Samassa yhteydessä CETUS-valmennuskeskuksen nykyinen päävalmentaja Tero Laine siirtyy seuran valmennuspäälliköksi.

CETUS-keskuksessa saa valmennusta noin 400 uimaria ja lisäksi seuran harraste-/kurssitoiminnassa on mukana 12 000 liikkujaa.

YLE

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat