Suora

  • Ruumis matkalaukussa

Arsenal - Dynamo Kiova seuraava tv-ottelu

Jalkapallon Mestareiden liigan YLE Urheilun syksyn viides TV-peli on tiistaina 25. marraskuuta pelattava Arsenal - Dynamo Kiova. Ottelu nähdään suorana TV2:ssa sekä YLE Urheilun internet-sivuilla osoitteessa yle.fi/urheilu.

urheilu

Arsenal johtaa G-lohkoa kahdeksalla pisteellään. Ensimmäisen tappionsa viime kierroksen Porto-ottelussa kärsinyt Dynamo on kolmantena viidessä pisteessä. Dynamon ja Arsenalin ensimmäinen kohtaaminen syyskuussa Kiovassa päättyi 1-1-tasapeliin.

Neljännesvälieräpaikkojen kannalta tilanne on täysin auki, sillä lohkossa toisena oleva Porto on kuudessa pisteessä. Kaksi pistettä kerännyt jumbojoukkue Fenerbahce voi sekin sekoittaa vielä pakkaa. Pelaamatta on kaksi ottelukierrosta.

Arsene Wengerin luotsaama Arsenal on lohkon ainoa tappioton joukkue. Kotivoitto Emirates Stadiumilla Juri Seminin valmentamasta Dynamosta toisi pohjoislontoolaisille varmuudella jatkopaikan.

Suomen maajoukkueen keskikenttäpelaaja Roman Eremenko on päässyt kentälle kaikissa Dynamon lohkovaiheen otteluissa. Edellisellä kierroksella Portoa vastaan hän pelasi täydet 90 minuuttia.

Peräti 12 kertaa Ukrainan liigamestaruutta juhlinut Dynamo on menestynyt eurokentillä varsin hyvin vuosien saatossa. Seuralla on tilillään Cup-voittajien cupin voitot vuosilta 1975 ja 1986 sekä Super Cupin voitto vuodelta 1975. Mestareiden liigassa sen paras saavutus on välieräpaikka.

Arsenal on voittanut Englannin liigamestaruuden 13 kertaa. Euroopassa seura on saavuttanut Cup-voittajien cupin voiton vuonna 1994. Kakkoseksi se sijoittui Mestareiden liigassa vuonna 2006 ja Uefa-cupissa vuonna 2000.

Tiedot tulevista otteluista löytyvät osoitteesta yle.fi/urheilu. Mestareiden liiga -tietoutta tarjoaa myös YLEn teksti-tv otsikkosivulta 680 alkaen.

YLE TV2 ja yle.fi/urheilu tiistaina 25.11. klo 21.35 Arsenal - Dynamo Kiova

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat