Suora

  • Rytmisen MM, vanne- ja pallofinaalit
  • Painin MM: Kreikkalais-roomalainen paini
  • Urheiluruutu
  • Lentopallon EM, Turkki - Valko-Venäjä
  • Urheiluruutu
  • Rytmisen MM, vanteen ja pallon loppukilpailut

Mikko Minkkisen kausi jäämässä lyhyeksi

Taitoluistelija Mikko Minkkinen joutuu mitä suurimmalla todennäköisyydellä jättämään hyvästit tavoitteelleen edustaa Suomea Helsingin EM-kisoissa tammikuussa. Tämän vuoden miesten Suomen mestari on kärsinyt nivuskivuista jonka syyksi on selviämässä repeämä rustorenkaassa.

urheilu

- Kävin magneettikuvauksessa keskiviikkona ja lääkäri epäili repeämää rustorenkaassa. Menen 5.12. tähystysleikkaukseen, jossa selviää lopullinen löydös. Samalla selviää myös toipumiseen tarvittava aika. Mikäli ennen tähystystä ei tapahdu ihmeparantumista, mitä epäilen, niin kausi oli sitten tässä, Minkkinen harmitteli.

Minkkisen kivut alkoivat äkillisesti elokuussa kolmoisakselin harjoittelun yhteydessä. Kipu äityi lokakuussa niin pahaksi, että kävelykin tuntui tuskalliselta.

Viime kaudella Suomea EM- ja MM-kisoissa edustanut Minkkinen aikoo kuitenkin pitää kuntoaan yllä mm. vesijuoksulla ja kuntoluistelulla, jotta toipuminen leikkauksesta olisi nopeampaa. Tamperelaisen katse on suunnattu jo kohti ensi kautta.

Minkkisen kovin kotimainen kilpakumppani Ari-Pekka Nurmenkari on alkukauden näyttöjensä perusteella vahvimmin kiinni miesten ainoassa edustuspaikassa EM-kisoihin.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat