Suora

  • Uinnin EM, välierät ja loppukilpailut 5.12.
  • Viimeistä viedään
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Kattilakoski: Mitali tänään utopiaa

Hieman vaisun viestiesityksen jälkeen Teemu Kattilakoski ei uskonut hiihtävänsä MM-kisojen päätösmatkalla uransa parasta arvokisasijoitusta, mutta toisin kävi.

urheilu

- En olisi tänä aamuna tai eilen tai viikon alussa odottanut näin hyvää sijoitusta. Lihakseni ovat olleet niin tyhjät. Ilmeisesti viime viikon flunssa tyhjensi ne, Kattilakoski pohti ja myönsi pelästyneensä viestin jälkeen olotilaansa.

- Olisihan se tosin ollut kiva parantaa sijoitusta vielä yhdellä pykälällä, sillä minulla on jo yksi kahdeksas sija, mutta kyllä tähän täytyy olla tyytyväinen. Mitali tänään olisi ollut utopiaa.

Kattilakoski hiihti kahdeksanneksi Val di Fiemmen MM-kisoissa vuonna 2003. Nyt uusi kahdeksas sija antoi hänen mukaansa paljon lisäpotkua.

- Tämä antoi mukavan sykäyksen, että jaksaa vielä valmentautua yhden vuoden verran olympialaisiin.

Kattilakoski ei ollut kovinkaan tyytyväinen kuninkuusmatkan yhteislähtökisaan, vaikka se olikin harvinaisen mielenkiintoinen.

- Tästä tuli taas juuri niin naurettava kisa, mitä ne ovat olleet tähän mennessäkin. Olen itse liian varovainen ja arka tällaisiin, vankaksi väliaikalähtökisojen kannattajaksi ilmoittautunut Kattilakoski totesi.

Lähteet: Anu Karttunen, Liberec

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat