Hyppää sisältöön

Mäkelä jälleen vahvistamaan HJK:ta

Juho Mäkelä ja HJK:n ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka pitää hyökkääjän Veikkausliigassa elokuun alkuun asti. Skotlantilaisseura Hearts ja Mäkelä purkivat sopimuksensa helmikuun alussa. Mäkelä pelasi HJK:ssa edellisen kerran viime kauden alussa.

- Vaihtoehtoja kartutettiin ja valitsin sen, mikä oli itselleni parasta ja mitä sydän sanoo, Mäkelä summaa.

Mäkelä esiintyi Heartsin paidassa kaikkiaan 23 kertaa, joista 16 Skotlannin Valioliigassa. Hän onnistui maalinteossa viidesti. Helsinkiläisseuraan palaava hyökkääjä on ilolla seurannut HJK:n otteita alkukaudella.

- Alku on ollut loistava. Kaikki Liigacupin pelit ovat päättyneet voittoon ja odotan innolla, että pääsen mukaan treeneihin poikien kanssa, hän toteaa.

Vaikka Mäkelä viime kaudella viimeisteli 7 maalia HJK:lle 13 ottelussa, ei hän odota marssivansa suoraan avaukseen.

- Kaikissa joukkueissa joutuu taistelemaan paikastaan ja tässä seurassa kilpailu on Suomen kovinta. Tykkään kuitenkin haasteista.

Päävalmentaja Antti Muurinen on luonnollisesti tyytyväinen maalinsylkijän paluuseen.

- Oikeastaan viime kaudella, kun hän lähti, niin jotain jäi kesken. On hienoa, että pelaaja pelaa ulkomailla, mutta mielelläni otan hänet tänne. Juho sopii joukkueeseen erittäin hyvin. Hän on asenne, nopea, taisteleva pelaaja, Muurinen kertoo.

Muurisen mielestä HJK:n tilanne on tällä hetkellä hyvä. Mäkelä tuo oivan lisän vahvaan ryhmään.

- Meillä on käynyt niin, että nuoret, joilta odotetaan varmasti jatkossa paljon, ovat pärjänneet jo tänä vuonna ihan hyvin. Se tekee ryhmästämme entistä terävämmän. Hyvä kokonaisuus kaiken kaikkiaan jalkeilla.

.
.