Tapanilan Erästä SSV:n finaalivastustaja

Tapanilan Erä haki 3-1-vierasvoiton Seinäjoen Peliveljistä miesten Salibandyliigan ratkaisevassa viidennessä välierässä ja selvitti tiensä finaalisarjaan, jossa vastaan asettuu toinen helsinkiläisjoukkue SSV.

urheilu

Erän maalintekijät olivat Jussi Kosola, Pasi Laitila ja tyhjään verkkoon lopussa viimeistellyt Lauri Kapanen. SPV:n onnistuja oli Ville Kuusela.

- Sanoisin näin, että peli mukautui matkan varrella vastustajan mukaan. Ei peli ollut puhtaasti yleisölle, mutta tänään pelattiin puhtaasti voitosta, ja se riitti. Tottakai hyvillä mielin, mutta matka jatkuu ja katse pitää suunnata eteenpäin. Tämä oli yksi välietappi, totesi Erän valmentaja Petteri Bergman.

Bergman kiitti joukkuettaan, joka onnistui välieräsarjassa laajalla rintamalla. Erityiskehut hän antoi erinomaisesti pelanneelle maalivahdille Jani Naumaselle.

- Hän pelasi loistavia pelejä useita. Nöyrää kurinalaista peliä kaikin puolin. Olen hyvin tyytyväinen koko joukkueeseen, Bergman suitsutti.

SPV:n valmentaja Tommy Koponen onnitteli Erää voitosta. Hänen mukaansa vierasjoukkue oli terävämpi joukkue sunnuntain kamppailussa.

- Loimme huomattavasti enemmän hyviä tekopaikkoja kuin vastustaja läpi pelin. Toinen erä oli ehkä meiltä vähän huonompi. Siinä kaveri tekikin sitten kaksi maalia. Käytännössä ne riittivät tänään voittoon asti, hän tiivisti.

Erän ja SSV:n välinen loppuottelusarja alkaa ensi lauantaina. Samana päivänä pelataan myös pronssiottelu, jossa iskevät yhteen SPV ja Josba.

  1. VÄLIERÄ (3 voittoa)

SPV - Erä 1-3 (0-0, 0-2, 1-1)

23.36 0-1 Kosola (Lehtinen) yv. 31.32 0-2 Laitila 51.44 1-2 Kuusela (Tiilikainen) yv. 59.09 1-3 Kapanen tm.

Voitot 2-3

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat