Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste
  • Urheilukierros
  • Boulderoinnin SM-kisat
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: ITA - CHN

Treeniä, lepoa, treeniä, Bingo!

Tämän kauden avovesileiri Belgiassa vetelee jo viimeisiään, muutama soututreeni ehditään vielä onneksi hikoilla. Yksikkösoudusta olemme siirtyneet jo kaksikkoon ja veneen säädöt alkavat olla kohdallaan.

urheilu

Treeneissä haimme myös uutta tuntumaa vaihtamalla istumajärjestystä veneessämme, Minna istui keulapaikalla ja Sanna hääräsi tahdissa. Tällä tavalla saimme molemmat uusia ulottuvuuksia ja tuntumaa omasta ”työpaikasta” ja toisen tontista.

Leirillä päiväjärjestyksemme muovautui suunnilleen näin: klo 8 aamiainen, klo 9.30 treeni, klo 12.30 lounas, klo 16 treeni, klo 18.30 päivällinen, noin klo 22 nukkumatin matkaan.

Toimme leirille omat puurohiutaleet, marjajauheet ja näkkileivät. Lisäksi söimme maitohappobakteereja sekä joimme Vogelin Molkosan Vitalityä (herajuomajauhe). Teemme tämän jotta pystyisimme syömään ulkomailla mahdollisimman samoin kuin Suomessa. Vatsan hyvinvointi on mielestämme samaa kuin koko kehon hyvinvointi: kaikki vaikuttaa kaikkeen, kun keholla on hyvä olla, sujuu treenitkin mukavasti!

Päivisin ehti lounaan jälkeen ottamaan pienet päiväunet, täytellä ristikoita tai surffailla netissä. Oli myös mukava käydä katsastamassa kaupungilla tuliaisia ja kahvitella. Kevään ensimmäiset mansikat maistuivat hyvälle, mutta eivät lyö vertoja suomalaiselle mansikalle!

Aamun treeni on aina meidän päivän pääharjoitus, leirilläkin se tapahtui soutaen. Päivän toinen treeni on ”palauttavaa” harjoittelua, sen tarkoituksena on valmistaa keho seuraavaan harjoitukseen. Iltapäivällä kävimme soutamassa tai juoksemassa. Ohjasi Sanna eräänä iltapäivänä suomen tiimille nunna-ja munkkijumpankin=)

Päivän päätteeksi on urheiluhierojan kädet usein tarpeelliset, onneksi suurimmat jumit ovatkin jääneet hierontapöydälle. Iltaisin olemme myös laulaneet porukalla singstar-laulupeliä, pelanneet luostarin Bingo-mestaruuskilpailut ja kisailleet Uno-korteilla, mukavaa!

Pääsiäisen jälkeen suuntaamme jo kohti Suomea ja kotia. Toivommekin, että kotimaassa jäät sulavat nopeasti!

Terkuin, Minna ja Sanna

P.s Veneemme nimikilpailuun on tullut hieno määrä nimiehdotuksia, mutta vielä ehdit mukaan!

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat