Suora

  • Närbild
  • Taitoluistelun EM, miesten lyhytohjelma
  • Anterselva, naisten pikakilpailu
  • Taitoluistelun EM, miesten lyhytohjelma
  • Taitoluistelun EM, parien vapaaohjelma
  • Rallin MM, Monte Carlo, ennakko
  • Taitoluistelun EM, parien vapaaohjelma
  • Rallin MM: Monte Carlo, ek 1 - live
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Pasi Peltonen jatkaa Ässä-organisaatiossa valmentajana

Ässissä pitkän uran pelannut ja tähän kevääseen lopettanut Pasi Peltonen siirtyy B-nuorten valmennusryhmään. Peltosen ohella valmennusryhmään kuuluvat vastuuvalmentaja Mikael Kotkaniemi sekä Arto Heiskanen.

urheilu

- Saamme B-nuorten valmennukseen Peltosen kautta paljon kokemusta etenkin puolustajien pelaamisesta. Pasi on ottanut valmennustehtävät suurella innolla vastaan ja hän aloittaa välittömästi suorittamaan Nuorten valmentajan tutkintoa (NVT) Vierumäellä, Porin Ässät RY:n valmennuspäällikkö Jouni Myllymaa kertoi.

Pasi Peltonen pelasi Ässissä yli 800 SM-liigaottelua. Pääsarjaurallaan Peltonen edusti ainoastaan Ässiä vuosien 1993 -2009 aikana parhaina saavutuksinaan SM-pronssi 1995 sekä SM-hopea 2006. Lisäksi Peltonen nousi SM-liigan kaikkien aikojen jäähytilaston ykköseksi keväällä 2007. Ässien kapteenina Peltonen on toiminut kaudet 1998-1999, 1999-2000, 2005-2006, 2006-2007 sekä alkukauden 2007-2008.

- Mikael Kotkaniemi otti minuun yhteyttä ja tiesin heti, että haluan lähteä mukaan hommiin. On hienoa päästä toimimaan erittäin kokeneiden ja tuttujen jätkien kanssa. Koko joukkueen johtoporras on täynnä loistavia tyyppejä ja on ollut helppo hypätä mukaan.

- Tehtäväni on auttaa poikia ja heidän etunsa on tärkein. On erittäin motivoivaa nähdä heidän kehittymisensä, Pasi Peltonen kertoi.

Myös muut B-nuorten valmentajat Mikael Kotkaniemi sekä Arto Heiskanen pelasivat Ässien pronssijoukkueessa 1995.

- Olen erittäin tyytyväinen, kun saimme näin kokeneen valmennusryhmän. Tässä on yhteensä 1500 peliä SM-liigaa takana. Peltosen päätehtävänä on puolustajien valmennus ja opastaminen. Tavoitteenani oli koota kokenut ja hyvähenkinen valmennusryhmä ja on hienoa, että sopivat valmentajat löytyivät Porista, B-nuorten päävalmentaja Mikael Kotkaniemi kommentoi.

Lisäksi Pasi Peltonen toimii Ässien edustusjoukkueen kotiotteluissa pr-henkilönä. Tehtäviin kuuluu mm. aitioisännyyksiä sekä klubivierailuita.

- Hienoa saada Ässä-ikoni jatkamaan seuran palveluksessa. Se kokemus ja tietotaito joka pitkän pelaajauran aikana on kertynyt, saadaan hyödynnettyä Ässien juniorijoukkueissa. Ässien kotiotteluiden asiakastilaisuuksissa Peltosen kokemus sekä näkemykset pelistä tuovat lisäarvoa yhteistyökumppaneille, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

Lähteet: YLE

Suosittelemme

Tuoreimmat