Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Leluja ja lentopalloa
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

HPK:lle kolme uutta pelaajaa

Hyökkääjät Miikka Männikkö ja Niko Nieminen sekä puolustaja Aleksi Holmberg ovat HPK:n tuoreimmat vahvistukset. Kaikki sopimukset ovat kaksivuotisia.

urheilu

30-vuotias Miikka Männikkö siirtyy HPK-paitaan Tampereen Ilveksestä, jossa hän kiekkoili viimeiset kaksi kautta. Päättyneellä kaudella Männikkö teki 55 ottelussa 45 pistettä (14+31) ollen joukkueensa pistepörssin ykkönen.

Tapparasta HPK:hon vaihtava Niko Nieminen on Männikön tapaan oikealta ampuva pelaaja, joka ylsi 33 pisteeseen (18+15) kaudella 2008-2009.

Kerhon peräpäätä vahvistava Aleksi Holmberg (184cm / 86kg) tuo joukkueeseen lisää taklausvoimaa. 22-vuotiaan Holmbergin viime kausi HIFK:ssa jäi lyhyeksi, kun hän loukkasi polvensa marraskuussa ja joutui olemaan loppukauden sivussa. Nyt mies on jo toipunut vammastaan ja harjoittelee täysillä ensi kautta varten.

HPK:lla on kasassa 28 pelaajasopimusta kaudelle 2009-2010.

Snellman ja Hulkkonen Ilvekseen

Ilves on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset hyökkääjä Ville Snellmanin ja puolustaja Antti Hulkkosen kanssa. Snellman (27) siirtyy Ilvekseen Ruotsin Elitserienin MoDosta ja Hulkkonen (31) Jokereista.

Snellman on Ilveksen kasvatti, joka on pelannut SM-liigaa myös SaiPassa ja Lukossa. Snellmanin parhaat kaudet toistaiseksi ovat olleet Heikki Mälkiän valmentamassa SaiPassa, jossa hän teki kahdella kaudella peräkkäin 18 maalia vuosina 2006-08.

Jokerien kasvatti Antti Hulkkonen on pelannut SM-liigassa Jokerien lisäksi TPS:ssä ja SaiPassa. Lisäksi hän on pelannut kahdella kaudella Ruotsissa Brynäs IF:n joukkueessa.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat