Suora

  • Urheiluruutu
  • Dota 2: The International
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix

Olympiavoittaja Rashid Ramzi kärähti Pekingissä

Miesten 1 500 metrin olympiavoittoa Pekingissä juhlinut Rashid Ramzi on kärähtänyt dopingista, vahvistaa Bahrainin olympiakomitea. Pekingin kisojen uusintatesteissä ovat kärynneet myös pyöräilijät Stefan Schumacher ja Davide Rebellin.

urheilu

Italian olympiakomitea on vahvistanut, että pyöräilijä Davide Rebellin on jäänyt kiinni Pekingin doping-testissä. Rebellin voitti hopeaa Pekingin olympiakisojen maantiepyöräilyssä.

Saksalainen uutistoimisto DPA uutisoi, että Stefan Schumacher on kärynnyt kiellettyjen aineiden käytöstä Pekingissä. Schumacher oli jo aiemmin jäänyt kiinni dopingista viime vuoden Ranskan ympäriajon testeissä.

Dominikaanisen tasavallan olympiakomitea ilmoitti, että naispainonnostaja Yudelquis Contreras on kärynnyt Pekingissä.

Uutistoimisto AP:n mukaan kreikkalainen kävelijä Athanasia Tsoumeleka ja kroatialainen 800 metrin juoksija Vanja Perisic kuuluisivat myös kärynneisiin.

Tiistaina Kansainvälinen olympiakomitea (KOK) kertoi, että Pekingin olympiakisojen uusintatesteissä kuuden urheilijan doping-näytteet ovat olleet positiivisia ja että urheilijoiden näytteistä on löytynyt EPO-hormonin kehittyneempää versiota CERAa.

Lähteet: YLE-Reuters-AP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat