Suora

  • Nizhni Tagil, miesten karsinta
  • Ruka, hypyt
  • Urheiluruutu
  • Monza, päiväkooste
  • Urheiluruutu

Kaatuminen kirpaisi Kiira Korpea

Kiira Korpi sijoittui kahdeksanneksi  Pariisissa käydyssä taitoluistelun GP-kilpailussa. Korpi kasasi pisteet 138,83 ja putosi perjantain lyhytohjelman jälkeiseltä kuudennelta tilalta kaksi sijaa alaspäin.

urheilu

Korven vapaaohjelma alkoi kohtuullisesti kolmoislutzilla. Ohjelma jatkui epäonnisella kolmoissalchowilla, jonka hän kaatui ajauduttuaan liian lähelle laitaa.

- Kaatuminen kirpaisi lonkkaan enkä oikein päässyt rytmiin enää takaisin. Kaatuminen ei kuitenkaan tehnyt minusta kyvytöntä jatkamaan ohjelmaa, Korpi sanoi.

Korpi suoriutui kaksoisakseli-yhdistelmistään, mutta joutui helpottamaan muutamia hyppyjään. Korpi onnistui myös pirueteissaan ja luisteli ohjelmansa vauhdikkaammin kuin viikko sitten Vantaalla käydyssä Finlandia Trophy -kilpailussa.

- Harmittaa, koska olen niin hyvässä kunnossa. Mutta hyvä kun epäonnistuminen tuli tässä vaiheessa kautta, Korpi tuumasi.

Tamperelaisen seuraava kilpailu on kahden viikon päässä Kiinassa käytävä GP-kilpailu. Suurempia muutoksia ei harjoitteluun sitä ennen ole luvassa.

- Kotiin vaan, nokka ylös ja treenaamaan, Korpi totesi.

Kilpailun voitti ylivoimaisesti Korean Yu-Na Kim pistein 210,03. Toiseksi sijoittui Japanin Mao Asada 173,99 ennen maannaistaan Yukari Nakanoa (165,70).

Lähde: Taitoluisteluliiton tiedote

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat