Chara selitteli tappiota tuomaritoiminnalla

Slovakian kapteeni Zdeno Chara ei kokenut Suomi-ottelun tuomarityöskentelyä hyvänä. Chara harmitteli myös joukkueensa tehottomuutta.

urheilu
Zdeno Chara.
Tomi Hänninen

Suomen ja Slovakian välisessä taistossa oikeutta jakoi venäläispari Vjatseslav Bulanov - Konstantin Olenin. Erotuomarikaksikko jakoi 60 minuutin aikana vierasjoukkue Slovakialle kymmenen rangaistusminuuttia, kun Suomen vastaava lukema jäi neljään.

Vaikka Suomi ei saanut ylivoimiaan hyödynnettyä, jäi Boston Bruinsin järkälepuolustaja Zdeno Charalle tuomarityöskentelystä huono jälkimaku.

- Rangaistuksia jaettiin käytännössä vain yhteen suuntaan. Näytti siltä, että pelissä ei otettu kaikkia tilanteita huomioon, Chara totesi ottelun jälkeen IIHF:n verkkosivujen mukaan.

Slovakia on tehnyt kahdessa ensimmäisessä ottelussaan vain kaksi osumaa. On siis selvää, että viime keväänä kotikisoissaan flopanneen joukkueen täytyy olla jatkossa terävämpi hyökkäyspäässä.

- Olimme varpaillamme varsinkin ensimmäisessä erässä. Meillä oli omat hyvät maalipaikkamme. Emme kuitenkaan valitettavasti saaneet kiekkoa sisään, Chara luonnehti Slovakian peliä.

Suosittelemme

Tuoreimmat