Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja

Paavo Paajanen 25:s Ranskassa

Paajanen voitti kilpailun toisen etapin.

urheilu
Pyöräily
EPA

Ranskassa Normandiassa ajetun Tour de Manche –ajon toisen etapin voittanut Paavo Paajanen sijoittui kilpailun lopputuloksissa 25:nneksi.

Hän ajoi kolmannen etapin, 12,5 kilometrin henkilökohtaisen aika-ajon hyvin. Hän oli vielä sen jälkeen kokonaiskilpailun kuudentena vain minuutin ja 16 sekuntia aika-ajon voittaneesta ja kokonaiskilpailun kärkeen siirtyneestä virolaisesta Gert Jõeääristä.

Neljäs etappi muutti kuitenkin kokonaiskilpailun kärjen. Kaikki kokonaiskilpailun kärkimiehet kyttäilivät vain toisiaan ja jäivät etapilla neljä minuuttia ja 40 sekuntia.

Viidennelle etapille Paavo Paajanen lähti kuitenkin tavoitteenaan kokonaiskilpailun voitto. Hän iski 50 kilometriä ennen maalia irti ja oli jo hyvin kiinni kokonaiskilpailun kärkisijoissa. Mutta viisi kilometriä ennen maalia voimat vähenivät ja hän ei pystynyt seuraamaan etapin voittoon ajanutta Gert Jõeääriä. Paajanen jäi etapilla minuutin ja 21 sekuntia.

- Tarkoituksenani oli tehdä kisan viimeisestä etapista rankka. Se onnistui vain osittain, kun voimat eivät riittäneet aivan loppuun asti. Kuitenkin kokonaisuudessaan hyvä viikko meidän joukkueelta ja itseltäni. Ensi viikonlopun Ardennien etappiajoon lähden tavoittelemaan voittoa, kertoi
Paajanen TWD-Länkenin tiedotteessa.

Lähteet: Yle Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat