Suora

  • Urheilustudio 7.12.

Hradecky nousutunnelmissa: Uskomaton kokemus

Esbjergin maalivahti Lukas Hradecky pääsi viikonloppuna juhlistamaan nousua jalkapallon Tanskan pääsarjaan.

urheilu
Lukas Hradecky kuvassa
Yle

Hradeckyn edustama seura varmisti nousunsa kaatamalla Vejle-Koldingin. Nousu varmistui peräti kuusi kierrosta ennen kauden päätöstä.

Esbjerg varmisti nousunsa kaatamalla Vejle-Koldingin vieraissa ja sitä myöten ero toisena olevaan Randersiin kasvoi 16 pisteeseen ja kolmantena olevaan Vejle-Koldingiin jo ratkaisevaa 19 pisteeseen , kun kuusi kierrosta kautta on vielä pelaamatta.

- Aivan uskomaton kokemus ja tämä menee omien saavutusteni top 3:een. Tämä oli kaikille uskomattoman helpottava nousu ja juhlat ja fanit olivat loistavia, hyvän kauden pelannut Hradecky hehkuttaa.

Esbjerg on ollut tällä kaudella täysin ylivoimainen, sillä sen ainoat pistemenetykset ovat tulleet kahdesta tasapelistä ja yhdestä tappiosta. Huippukausi on yllättänyt Hradeckynkin.

- En osannut odottaa ennen kauden alkua, että ihan näin ylivoimaisia olisimme. Se on kuitenkin ollut nöyrän työnteon tulos. Olemme voittaneet paljon pelejä ja sitä kautta itseluottamus on noussut kattoon, Hradecky pohtii menestyksen saloja.

Hradecky vakuuttaa, ettei joukkue aio höllätä kaasua vaikka nousu on jo varmistettu.

- Varmaan joitain kokeiluja tullaan loppukaudesta tekemään, mutta lähdemme nyt ainakin siitä ettemme ala muiden joukkueiden nousutaistelua sotkemaan omilla peleillämme, sillä meidän takana käydään toisesta nousijan paikasta vielä kova kisa ja aiomme pelata kyllä ihan tosissaan loppuun saakka.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat