Wikström ja Blomqvist-Kakko loistavissa asemissa Turkissa

Ursula Wikström ja Minea Blomqvist-Kakko ovat mukana voittotaistelussa Euroopan kiertueen kilpailussa Turkissa. Jenni Kuosa karsiutui viikonlopun kierroksilta.

urheilu

Ursula Wikström ja Minea Blomqvist-Kakko ovat kahden kierroksen jälkeen loistavissa asemissa golfin naisten Euroopan kiertueen kilpailussa Turkissa.

Wikström jatkaa kärkipaikkaa yhdessä alankomaalaisen Christel Boeljonin tuloksella -3 kanssa ennen viikonlopun kierroksia. Wikström käytti perjantain kierrokseensa 70 lyöntiä.

- Olen putannut nyt vähän rohkeammin ja homma viheriöillä on toiminut hyvin. Ja mikä tärkeintä kentällä on nyt ollut hasukaa ja helppoa olla. Aloin tänään jopa taikauskoiseksi ja pelasin samalla pallolla 15 väylää, kun sillä peli kulki niin hyvin, Wikström kertoi tiedotteessaan.

Blomqvist-Kakko vaanii kolmospaikalla vain lyönnin kärkikaksikkoa perässä. Hän pelasi sekä torstain että perjantain kierroksensa 72 lyönnillä.

- Peli on ollut tasaista ja varman oloista, joskin hieman arkaa. Puttien kanssa oli tänään pieniä ongelmia, kun ne tuppasivat jäämään lyhyeksi. Viikonloppuna vähän puhtia lisää putteihin, niin voi hyvällä mielellä lähteä taistelemaan kaksoisvoitosta Suomelle, Blomqvist-Kakko veisteli tiedotteessaan.

Jaetulla neljännellä tilalla tuloksella -1 ovat ruotsalaiset Louise Larsson ja Pernilla Lindberg, italialainen Diana Luna sekä englantilaisamatööri Charley Hull.

Suomalaisista Jenni Kuosa karsiutui viikonlopun kierroksilta tuloksella +9. Kilpailun palkintoarvo on 250 000 euroa.

Tilanne 2/4 kierroksen jälkeen, par 73

-3 Christel Boeljon (NED) 70+73
-3 Ursula Wikström (FIN) 73+70

-2 Minea Blomqvist-Kakko (FIN) 72+72

-1 Louise Larsson (SWE) 75+70
-1 Pernilla Lindberg (SWE) 70+75
-1 Diana Luna (ITA) 70+75
-1 Charley Hull (am.) (ENG) 73+72


+9 Jenni Kuosa (76.) (FIN) 75+80

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat