1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

LA Clippersin unelma murenemassa

Los Angeles Clippers on ajautunut tukalaan tilanteeseen koripalloliiga NBA:n pudotuspeleissä. Memphis Grizzlies siirsi ottelusarjan ratkaisun toisella peräkkäisellä voitolla 7. otteluun.

Kuva: AFP / Lehtikuva

Grizzlies oli ottelusarjassa jo 1-3-tappiolla, mutta joukkue on punnertanut sarjan tasoihin. Kuudennessa ottelussa Grizzlies nousi niukkaan 90-88-voittoon Marc Gasolin, Zach Randolphin ja tiukan puolustuspelin ansiosta.

- Olimme erittäin keskittyneitä puolustustehtäviin, ja se oli eräs voiton avaimista. Olimme huomattavasti kurinalaisempi joukkue, totesi 23 pistettä tehnyt Gasol.

Tynkäkauden hengästyttävän tiivis pelirytmi on rasittanut pelaajia normaalia enemmän, ja Clippersinkin selkärangassa on pahoja kulumia. Donkkihirmu Blake Griffin nosteli kipeän polven rajoittamana 17 pistettä ja lonkan koukistajan sekä sormivamman rasittama takamiestähti Chris Paul jäi 11 pisteeseen.

Memphisin Zach Randolph ei tuntenut armoa rampaa vastustajaansa kohtaan.

- En tiennyt heidän olevan rikki. Kaikkiin sattuu. Minunkin polveni on kipeä, mutta en etsi tekosyitä. Sysään sellaiset asiat taka-alalle ja jatkan pelaamista, tokaisi 18 pistettä ja 16 levypalloa merkkauttanut Randolph.