Suora

  • Elävä arkisto esittää

Haye-Chisora myy kuin häkä

Dereck Chisoran ja David Hayen väliseen raskaansarjan otteluun on Chisoran managerin Frank Warrenin mukaan myyty jo puolet Upton Parkin kapasiteetista.

urheilu
Dereck Chisora kuvassa
Yle

Helmikuussa Iso-Britannian nyrkkeilyliitto langetti Chisoralle kilpailukiellon tämän tapeltua Hayen kanssa Vitali Klitshkon ja Chisoran välisen MM-ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Ottelun onkin lisensoinut Luxemburgin nyrkkeilyliitto.

- Olemme myyneet yli 20 000 lippua niiden tultua myyntiin tämän viikon tiistaina. Upton Parkille mahtuu 40 000 henkeä. Tämän ottelun kaikki nyrkkeilyfanit haluavat nähdä, kommentoi Warren BBC:n haastattelussa.

Britannian nyrkkeilyliitto on uhannut kaikkia ottelun järjestämiseen osallistuvia tahoja sanktioilla.

- Britannian liiton hyväksyntää ottelulle ei tarvita. Chisoraa ei asetettu kokonaan nyrkkeilykieltoon, vaan liiton mukaan hän on vapaa ottelemaan minkä tahansa muun nyrkkeilyliiton lisenssillä, Warren perusteli.

Britannian liiton pääsihteeri Robert Smith on pettynyt tilanteeseen.

- Emme koskaan lähtisi Luxemburgiin järjestämään otteluita, emmekä odota heidän tekevän samoin. Emme myöskään järjestäisi pannaan julistetun nyrkkeilijän otteluja vieraissa maissa. Totta kai ymmärrän, että Chisoran ja Hayen välinen ottelu kiinnostaa ihmisiä, mutta tällainen toiminta ei ole hyväksi lajille, totesi Smith.

Chisoran ja Hayen on tarkoitus otella Upton Parkilla Lontoossa heinäkuun 14. päivä.

Lähteet: bbc.com

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat